tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Badults.se

Been Naughty

3

Screenshot:

Badults.se

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Badults.se:

Vårt testresultat för Badults :

Här hittar du all information som talar för eller emot Badults, som vi räknar till kategorin "Portaler för sexannonser med potential".

Det här är vår sammanfattning om 'Badults':

Badults säger sig förmedla erotiska träffar, flörtar, chattar, etc. mellan vuxna singlar. När vi gjorde vårt test, upptäckte vi att omkring 12.000 svenskar redan har antagit Badults erbjudande och gärna visar sig i rampljuset för att få så många mejl som möjligt. Det var särskilt anmärkningsvärt att 80% av de svenska användarna påstås vara kvinnor. Bilderna var dessutom väldigt uppiffade och glansiga... överallt vackra, unga, villiga kvinnor. Vi misstänker att åtminstone den ena eller andra profilen på sajten är falsk. Vår testprofil hann dessutom knappt trycka på knappen för att registrera sig, förrän det började regna kyssar och meddelanden... och det ser, enligt vår uppfattning, väldigt mycket ut som en automatiserad process.

Ett litet tillägg till Badults:
Vid våra tester fann vi ett osannolikt högt antal kvinnliga medlemmar. Vi blev dessutom ofta kontaktade av mycket attraktiva kvinnor, vilka alla tillfälligtvis råkade använda sig av samma typ av meningsuppbyggnad. Detta tyder mycket starkt på att vi hade att göra med animatörer som är ute efter våra, alltså DINA pengar. Vi råder dig därför: GÅ HELLRE TILL C-DATE !!

Efter att man har loggat in, kan man ladda upp en eller flera bilder i sin profil samt lägga till mer information om sig själv och sin sexuella läggning. Dessutom kan varje medlem använda det befintliga sökfiltret för att söka efter andra medlemmar från sin region, eller checka statusen på sin "Flirt Power". För nästan varje interaktion som man gör på Badults, får man ytterligare mynt som i sin tur omvandlas till gåvor för chat-partners. Mynten kan även användas i Sexy Casino.

Som man, behöver man även mynt om man vill ta kontakt med en kvinna. Förutom detta får män också färre mynt för sina interaktioner på sajten än kvinnor. Dessutom märkte vi att Badults är nästan gratis för kvinnor, medan män måste betala för guld- eller silvermedlemskap - eller åtminstone köpa nya mynt. Dessa negativa detaljer verkar till en början förvånande, men det kan också handla om så kallade barnsjukdomar, eftersom portalen fortfarande är relativt ung. Vi kommer att fortsätta hålla ögonen öppna för att se om det blir förändringar...

Badults.se - Kostnader:

För män:

  • 6 månader = 419,00 SEK/mån
  • 3 månader = 319,00 SEK/mån

Gratis för kvinnor!

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top