tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

BodyContact

Din kontaktsajt på nätet

2,5

Screenshot:

BodyContact

Lämpliga alternativ:

Sammanfattning:

i test 2021 BodyContact:

BodyContact.com erbjuder en plattform där singlar (och par, om de vill...) kan hitta sexkontakter och liknande. Denna sexdejtingsajt är speciellt tillgänglig i Sverige och har cirka 160 000 aktiva medlemmar - både homosexuella/lesbiska och heterosexuella singlar, liksom allt däremellan. Allt handlar om dina personliga preferenser och hur de matchar andras.

Om du inte gillar det du hittar här, kan du ta en titt på vår kategori "Sexkontakter". Där finns även sexdejtingsajten C-Date, som kanske kan vara intressant.

Bodycontact Logga in Funktioner för gratismedlemmar

När du ska logga in på Bodycontact.com som gratismedlem hittar du ett antal funktioner du kan använda för att titta på och söka efter andra profiler. Dessa kommer att bidra till att förbättra din profil och göra dig mer attraktiv för den typ av medlemmar som du vill komma i kontakt med.

OBS: I 24 timmar efter att du har registrerat ett konto kommer din BodyContact.com profil att vara i "karantän" och du kommer inte att kunna använda den.

Som gratismedlem kan du:

  • Ladda upp 5 bilder.
  • Skapa en adressbok med alla medlemmar du vill kontakta.
  • Blockera/ignorera profiler du inte är intresserad av.
  • Kontakta andra via mailboxen.

Det finns också ett forum på Bodycontact och plattformen fungerar väldigt mycket på samma sätt som en online-community.

Vilken typ av medlemmar finns på Bodycontact?

Det finns alla slags människor på Bodycontact, så medlemmar som du hittar här kan söka väldigt olika saker. Någon BodyContact medlem vill bara ha snabbt sex: andra är intresserade av trekanter, swingers eller något annat. Medlemmarna på denna sida brukar också lägga upp "annonser" (som påminner om personliga annonser i en tidning) och genom dessa kan de kontaktas. Genom BodyContact-annonserna kan du enkelt ta reda på vad någon annan söker och, om du känner för det, skicka dem ett meddelande och bestämma tid för ett personligt möte.

Premiummedlemskap på BodyContact

Om du vill, kan du betala för ett premiummedlemskap på BodyContact. Det innebär helt enkelt att du inte behöver utsättas för reklam på webbplatsen. Om du betalar för ett medlemskap när du registrerar dig, kan du också börja använda ditt konto direkt eftersom det omedelbart tas ur "karantänen".

BodyContact - Kostnader:

  • Att registrera och skapa en profil är gratis.
  • För att undvika reklam och använda ditt konto direkt, är kostnaden för ett betalt medlemskap från 10 SEK/10 dagar.

Lämpliga alternativ::

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top