tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Casual Club.com

Lusten att träffas

5

Screenshot:

Casual Club.com

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Casual Club.com:

Detta tycker vi sammanfattningsvis:

CasualClub.com vill ses som "en internationell portal för alla som inte söker sitt livs kärlek, utan är ute efter spontana erotiska möten och hemliga äventyr." Denna snyggt designade webbplats garanterar framförallt diskretion: profilerna är helt anonyma och personlig information är inte möjlig att ta del av, förrän man börjar skriva till varandra och då avslöjar mer om sig själv.

Vårt test av CasualClub

Något som verkligen förvånar oss är detta: I länder som Frankrike, Italien, Spanien och Brasilien har sedan 2009 över 4 miljoner fans av sofistikerad erotik registrerat sig. Vårt test visade dock att CasualClub endast har omkring 5.000 medlemmar i Sverige.

Vår erfarenhet av CasualClub.com

Förmedlingssystemet "Casual Club Match" använder sig av medlemmarnas preferenser för att välja ut lämpliga kontaktförslag, och detta görs nu än mer detaljerat och mer exakt än vad som var fallet i den tidigare versionen. Medlemmarna på CasualClub kan alltså vara säkra på att de har att göra med verkliga och intresserade män, kvinnor och par, vilkas identitet fastställs genom en noggrann manuell medlemskontroll som görs av huvudkontoret.

Sammantaget är våra erfarenheter av CasualClub riktigt goda, varje dag får man 1-2 nya och mer eller mindre lämpliga kontaktförslag, som man kan ta en titt på i medlemsområdet. Om det, och annat som sker (profilbesök, nya e-postmeddelanden...) blir man informerad om av CasualClub.com via e-post. Vi tycker dock att man har satt priset för denna tjänst lite för högt, jämfört med andra otrohetssajter.

CasualClub-appen

…utvecklades under våren 2012 för Android. År 2013 kom den också ut som iPhone-version från Apple och har där blivit riktigt populär.

Därmed är CasualClub-appen också en av få otrohetssajter i det erotiska segmentet, som erbjuds i mobil version för smartphones. CasualClub.com-appen är särskilt värdefull för den som regelbundet är otrogen, eftersom det här handlar om spontana infall och snabba möten.

Casual Club.com - Kostnader:

För att kunna kommunicera med andra sexkontakter måste du registrera dig som betalande medlem.

För män:

  • 7 dagar = 4,99€
  • 12 månader = 22,00€/mån
  • 6 månader = 33,00€/mån
  • 3 månader = 44,00€/mân
Gratis för kvinnor!!

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top