tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Couchsurfing

Stay with Locals and Meet Travelers

3

Screenshot:

Couchsurfing

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Couchsurfing:

På Couchsurfing.com, hittar du en användarbas med över 4 000 000 medlemmar... och i Sverige är cirka 20 000 medlemmar aktiva. Innan du blir alltför ivrig, är det viktigt att komma ihåg att det här inte är en dejtingplattform med en massa tekniska funktioner. Det är istället främst en plats där du kan träffa andra om du letar efter någonstans att övernatta (du surfar mellan soffor!).

Så om det är en riktigt dejtingsajt du är ute efter rekommenderar vi att du tar en titt på vår Kontaktannonser.

Hur fungera couchsurfing?

Konceptet bakom Couchsurfing bygger på att personer öppnar sina hem för människor som reser och behöver någonstans att bo tillfälligt... Genom detta kan du träffa en mängd olika människor från hela världen! Antingen är du värd eller gäst. Vistelserna bekräftas genom Couchsurfing.com för att säkerställa säkerheten. Vistelser hos värdar är gratis.

Förutom att helt enkelt övernatta i någons hus eller låta andra övernatta i ditt hem, så finns det många evenemang relaterade till Couchsurfing som äger rum i städer över hela världen och inte bara i Sverige. Det är faktiskt en mycket internationell webbsajt!

Test av Couchsurfing.com: Att använda den som en dejtingsida

Vårt test går ut på att vi ser genom en singels ögon på Couchsurfing och... ser att även om det är möjligt att hitta dejter här, så är plattformens huvudsyfte mycket bredare än så. På grund av de erbjudna evenemangen så kan du också delta och träffa så många människor som du vill.

Så visst finns chansen att hitta andra singlar… Couchsurfing är i huvudsak ett bra sätt att träffa människor. Men ha inte allt för stora förhoppningar: olika människor har olika motiv och om allt du fokuserar på är dejting, då rekommenderar vi dig att vända dig till en vanlig dejtingsajt.

Gratis: Måste man betala något för Couchsurfing?

Till största delen så kan du använda Couchsurfing helt gratis… Du kan skicka meddelanden till andra medlemmar och delta i gemenskapen online (ställa frågor i forum, få svar etc.). Du kan också hitta värdar att stanna hos om du är ute och reser. Dessutom kan du ladda ner Couchsurfing-appen för både Android och iOS.

Om du väljer att bli verifierad blir du en premiummedlem med obegränsad tillgång till chattar och meddelanden... dessutom kan du då hitta värdar snabbare än andra.

Couchsurfing - Kostnader:

  • På Couchsurfing kan du skapa en profil gratis och titta runt bland värdar/gäster.
  • För att bli verifierad och få obegränsade tillgång till funktionerna är kostnaden för ett livstidsabonnemang 1 200 USD.

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top