tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Darkside

BDSM- och fetischscenen på nätet

3

Screenshot:

Darkside

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Darkside:

Darkside test: Vår erfarenhet av sajten.

Att testa webbplatsen var en stor utmaning! Den är trots allt väldigt komplex och en av de äldsta BDSM-sajterna i Sverige. Eftersom det dessutom finns mer än
60 000 svenskar inloggade regelbundet, så ville vi också veta vad Darkside är.

Sagt och gjort, redan på hemsidan blir man informerad om de senaste uppdateringarna från BDSM-scenen. Bra för dem som redan är mer erfarna i ämnet; för alla nykomlingar kan det nästan vara lite för mycket information. Men om man redan på  startsidan inser att man föredrar vanliga sexkontakter, så kan vi rekommendera C-Date.

Registreringen är ganska enkel. Man anger sina grundläggande data och hamnar sedan direkt i det interna medlemsområdet. Under vårt test, fick vi reda på att man först och främst måste acceptera portalens riktlinjer. Darkside vill nämligen inte vara en porrsajt, utan en plats där människor med olika intressen kan ha ett trevligt utbyte av varandra. Den som accepterar detta, är hjärtligt välkommen.

Vad hittar man här?

Oändligt mycket och man behöver därför ha gott om tid att se sig omkring i det stora utbudet. En av de viktigaste aspekterna av vårt Darkside test är att fylla i och skapa en egen profil. En omfattande uppgift, för utöver grundläggande data och foton så får man genomgå en intervju och lite annat. Så att ta god tid på sig är viktigt, för utan en fullständigt ifylld profil så kan man till exempel inte se andra profiler.

Nu är det bara att köra i gång! Kolla in de kommande datumen för fester i ditt område, titta in hos Fetish Bazar eller sök direkt efter nya kontakter med samma intressen. Det finns så mycket att upptäcka! Till exempel kan man starta en dagbok och berätta om sina erfarenheter från sajten.

Kan man använda Darkside gratis?

Delvis. Man skan e mycket gratis och exempelvis svara på meddelanden. Men om du vill ha obegränsad tillgång till Darkside, då behöver du ett VIP-medlemsskap.

Darkside - Kostnader:

  • 2 månader = 80 SEK
  • 6 månader = 190 SEK
  • 12 månader = 320 SEK

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top