Din fråga:
Kan jag använda be2 gratis?

Det är: Be2 Sverige

Be2 Sverige

För singlar som söker något mer än dejting

Länk: Be2.se

Prova gratis nu!Öppna

Vi tycker:

Dejtingsajten be2 är stor, känd och helt tillförlitlig. Här kan du bekvämt söka efter trevliga singlar - inte bara lokalt utan även internationellt – eftersom be2 finns i många länder. Du kan börja med att testa några funktioner på be2 gratis, för att sedan avgöra om du vill gå ett steg längre.

Om du vill testa be2 gratis

Registrering och utfyllning av frågeformuläret kan du göra hos be2 gratis. Du får även en kort utvärdering av ditt personlighetstest utan kostnad. Även kontaktförslag får du på be2 gratis och du kan skicka förfrågningar och ta emot standardkontakter från andra medlemmar. Och titta på andra medlemmars profiler - men inte på foton; för det behöver du ett premium-medlemskap.

Är be2 gratis, om jag vill skicka personliga meddelanden?

Nej, det hör till be2:s betaltjänster. Den personliga kontakten är inte gratis på be2. Om du beslutar dig för ett medlemskap, har du möjlighet att kontakta andra medlemmar, utbyta foton med dina kontakter, läsa personliga meddelanden från andra medlemmar och svara på kontakt förfrågningar. Allt detta erbjuder inte be2 gratis, utan det kan bara användas av den som har ett betalande medlemskap.

Mer information om alla gratis- och betaltjänster hos be2 hittar du på våra testsidor.

Prova gratis nu!

Liknande frågor till
"Kan jag använda be2 gratis?":

Top