Din fråga:
be2 kostnad – hur hög är den?

Det är: Be2 Sverige

Be2 Sverige

För singlar som söker något mer än dejting

Länk: Be2.se

Prova gratis nu!Öppna

Vi tycker:

Kontaktförmedlingen och dejtingsajten be2 hjälper dig att hitta en partner. Sajten är mycket seriös och finns representerad över hela världen. Medlemmarna hos be2 kommer från alla samhällsklasser, men lutar åt välbärgade singlar och premium-medlemmarna här har som regel en inkomstnivå över genomsnittet och har inget emot att betala be2 kostnad.

Vilken be2 kostnad bör jag räkna med?

Den höga inkomstnivån avspeglas också i be2 kostnad för medlemskap; även om man naturligtvis kan diskutera om avgifterna har anpassat sig till medlemmarna eller vice versa ... Men ett är säkert: Om du använder be2:s premiumtjänster, måste du naturligtvis betala för det.

Kan jag använda tjänsterna – utan be2 kostnad?

Ja, det är möjligt. Du betalar till att börja med inget alls, om du inte vill, men kan trots det använda många gratistjänster utan be2 kostnad, som registrering och att fylla i frågeformuläret. Samtidigt kan du också göra ett kort personlighetstest. Även att titta på andra medlemmars profiler, och sända och ta emot kontaktförfrågningar, kan du göra utan be2 kostnad.

Och när måste man börja betala be2 kostnad?

be2 kostnad uppstår varje gång du använder en premiumtjänst. Om du vill skriva till andra medlemmar, måste du betala, och kan sedan läsa och skriva personliga meddelanden, utväxla foton med dina kontakter, läsa personliga förfrågningar från andra medlemmar och svara på kontaktförsök.

be2 kostnad beror på längden av din avtalsperiod. Om du väljer en kort medlemstid, då betalar du ett högre pris per månad än om du vill binda dig för en längre tid. Den lägsta avgiften per månad får du för ett 12-månaders medlemskap.

Mer information och exakt be2 kostnad finns på vår hemsida, tillsammans med testresultaten. Se till att du får svar på det du undrar över – och börja sedan flirta!

Prova gratis nu!

Liknande frågor till
"Kan jag använda be2 gratis?":

Top