Din fråga:
Hur höga är be2 priser?

Det är: Be2 Sverige

Be2 Sverige

För singlar som söker något mer än dejting

Länk: Be2.se

Prova gratis nu!Öppna

Vi tycker:

ontaktförmedlingen och dejtingsajten be2 hjälper dig att hitta en partner. Sajten är mycket seriös och finns representerad över hela världen.

Vilka be2 priser måste man som medlem räkna med?

Att använda premiumtjänsterna på be2 är endast möjligt om du betalar be2 priser. Vi har utförligt testat be2 och anser att priserna är rimliga för tjänsterna. Nivån på be2 priser beror på ditt kontrakt. Lägsta Lägsta månads kostanden för be2 betalar du för ett års medlemsskap (du kan läsa mer i vårt test av be2).

Kan jag använda sajten utan att betala be2 priser?

Ja, det är möjligt. Du betalar till att börja med inget alls, om du inte vill, men kan trots det använda många gratistjänster utan att betala be2 priser, som registrering och att fylla i frågeformuläret. Samtidigt kan du också göra ett kort personlighetstest. Det är dessutom gratis att titta på andra medlemmars profiler och sända och ta emot kontaktförfrågningar. För övriga tjänster måste du betala be2 priser.

När måste jag börja betala be2 priser?

be2 priser betalar du när du vill använda en premiumtjänst, som att kontakta andra medlemmar, skriva och läsa personliga meddelanden, utväxla foton, läsa personliga meddelanden från andra medlemmar och svara. För dessa tjänster gäller be2 priser.

Många fler detaljer gällande be2 priser hittar du i vårt testresultat.

Prova gratis nu!

Liknande frågor till
"Hur höga är be2 priser?":

Top