Din fråga:
Vilka tjänster erbjuder C-Date gratis för kvinnor respektive män?

Det är: C-Date Sverige

C-Date Sverige

Mitt val för avslappnad dejting

Länk: www.c-date.se

Prova gratis nu!ÖppnaDet är: C-Date Sverige

Vi tycker:

Kvinnor har definitivt en fördel, för kvinnor kan faktiskt använda hela tjänsten hos C-date gratis. Skapa en profil, ladda upp bilder, titta på andra medlemmars annonser, skicka och ta emot erotisk e-post ... För kvinnor kostar det hela noll kronor! Varje kvinna som är registrerad kan smidigt och enkelt, oavsett sina sexuella önskningar, hitta en passande partner.

Vilka möjligheter finns det för män att testa C-date gratis?

Även män kan registrera sig på C-date gratis och de första fem kontaktförfrågningarna får man kostnadsfritt. Men sedan är det inte mycket mer som är gratis för män på C-date. Som man har du har inte heller tillgång till andra profilers foton, dessa är endast tillgängliga för betalande medlemmar.

C-date gratis eller med premium-tjänster

Om du har ett stort intresse för erotiska flirts, lönar sig ett medlemskap. Du kan välja mellan ett 3 -, 6 - eller 12-månaders medlemskap, där du kan söka efter erotiska kontakter. De män som inte betalar utan endast använder C-date gratis – går miste om syftet med sajten och har därmed ingen möjlighet till aktiva sexuella kontakter. Desto mer nöjda är de betalande kunderna, som kan dra full nytta av C-date! På grund av kostnadsmodellen är antalet manliga medlemmar något lägre än hos de sajter som har kostnadsfria erbjudanden för båda könen. Vilket naturligtvis betyder att dina chanser hos passande kvinnliga partners ökar!

På våra testsidor hittar du mer information! C-date har vi testat grundligt, och tagit reda på allt du behöver: alla betal- och gratistjänster, priser, övrig info ...

Prova gratis nu!

Liknande frågor till
"Vilka tjänster erbjuder C-Date gratis för kvinnor respektive män?":

Top