Din fråga:
Vad kan jag räkna med för C-Date kostnad?

Det är: C-Date Sverige

C-Date Sverige

Mitt val för avslappnad dejting

Länk: www.c-date.se

Prova gratis nu!ÖppnaDet är: C-Date Sverige

Vi tycker:

Erotiska kontakter kan man nuförtiden hitta snabbt och enkelt på nätet. Du kan söka i hela Europa - utan C-date kostnad! Därefter kan du bestämma dig för om du vill anmäla dig för ett betalt medlemskap eller inte.

I vilken utsträckning kan du kontakta andra medlemmar utan C-date kostnad?

För kvinnor är C-date helt gratis. Män kan registrera sig utan C-date kostnad. Då får du en ungefärlig överblick över tjänsterna och potentiella partners. För de första fem kontaktförfrågningarna betalar du ingenting. Men att titta på foton eller skriva meddelanden utan att betala, är tyvärr inte möjligt.

Om du har ett genuint intresse för att träffa andra, sexuellt likasinnade, så ska du registrera dig och ta kontakt med erotikvänner från ditt område och hela Europa. Fördelen här är att du, om du betalar C-date kostnad, kan skicka gratis e-postmeddelanden. Detta ger dig en konkurrensfördel gentemot de som inte är betalande medlemmar... Åtminstone bland männen. Kvinnor kan kontakta andra medlemmar helt utan C-date kostnad.

Genom betalt medlemskap för män och gratiserbjudandet som gäller för kvinnorna, är könsfördelningen jämnare. C-date kostnad håller så att säga männen i schack - bara betalande män kan utnyttja alla tjänster på C-date och komma andra medlemmar riktigt nära...

Modellen för C-date kostnad

Du kan välja mellan ett 3-,6 - eller 12-månaders abonnemang. Priserna för medlemskap varierar alltså, vilket kan löna sig. Det betyder att det längsta abonnemanget på 12 månader är det billigaste alternativet. C-date är ett snabbt och enkelt sätt att hitta erotiska kontakter, nästan som att trycka på en knapp och där finns dom plötsligt. Jämför C-date kostnad med vad du betalar för en utekväll. Och på en klubb är det förmodligen mycket svårare att hitta någon som är på din sexuella våglängd...

Prova gratis nu!

Liknande frågor till
"Vad kan jag räkna med för C-Date kostnad?":

Top