Din fråga:
Min egen framgångsrika erfarenhet av C-Date

Det är: C-Date Sverige

C-Date Sverige

Mitt val för avslappnad dejting

Länk: www.c-date.se

Prova gratis nu!ÖppnaDet är: C-Date Sverige

Vi tycker:

 1. Varför har det inte fungerat?
 2. Sex steg till sex
 3. Så skapar du din profil
 4. Hitta riktiga kvinnor
 5. Ditt första meddelande
 6. Hur skapar du passion
 7. Er första dejt
 8. Mål: Äntligen sex!

...eller "vad många inte vet om C-Date"

Innan jag kommer till detaljerna för det mest effektiva sättet att ragga upp kvinnor på C-Date, ska jag berätta en kort version av min historia:

Fram till för ett halvår sedan hade jag inte mycket framgång med kvinnor i verkliga livet, och enligt min mening alltför sällan one-night-stands. Bortsett från det, tyckte jag att det var för tidskrävande att alltid gå ut för att träffa någon. Sedan jag började min yrkeskarriär för ett par år sedan hade jag ingen tid eller inte särskilt mycket mod, åtminstone inte så ofta som jag skulle ha önskat, för att få en kvinna i säng... Särskilt för att det inte alltid är så enkelt att ragga upp kvinnor i barer eller på klubbar. Så det blev mestadels klassisk onani i duschen.

Det var då som Alex, en av mina bästa kompisar hemifrån (och den mest framgångsrika jag känner när det gäller att ragga på klubbar), kom med en idé. Han sa: registrera dig på C-Date, en onlineportal för casual dating med många heta och villiga kvinnor! Varför inte, tänkte jag för mig själv; jag försöker helt enkelt med en webbplats som förmedlar sexpartners. Det kan väl inte vara så svårt att hitta kvinnor som är sugna på att hoppa i säng med mig? När allt kommer omkring är nästan alla där inloggade för att lära känna varandra och sedan träffas för oförbindligt sex. Åtminstone i teorin. Jag hade ju inget att förlora (förutom min oskuld, skämt), så jag gjorde mig redo för mitt äventyr.

Alex hjälpte mig att ta några profilbilder som såg någorlunda snygga ut (och som naturligtvis var ganska sexiga) och gav mig några tips för profilen. Han har trots allt ganska ofta fått ligga med olika damer, i motsats till mig, och är därmed enligt min mening proffs inom det området.

Profil klar, profilfoto klart, och sedan var det dags för mitt sexäventyr! Under de första 2 veckorna hade jag 18 besökare på min profilsida, men bara 2 likes från kvinnor. Ingen skrev till mig. Då stod det för första gången klart för mig att det nog inte skulle bli så enkelt, och kvinnorna verkade inte heller vara lika sextokiga som jag. Jag skrev själv till säkert 15 kvinnor. En gång fick jag faktiskt till en dejt, men tyvärr aldrig sex... Jag tyckte inte att oddsen var så uppmuntrande, men jag trodde att det skulle bli bättre med tiden. Efter en och en halv månad hade jag fortfarande inte haft någon framgång (förutom en gång, men det var mer tur än något annat). Jag var så frustrerad att jag nästan avregistrerade min profil.

Men jag gjorde det inte, för att jag ville ge det hela en chans till - jag ville åtminstone en gång få någon av de många heta kvinnorna i säng!  Se här vad jag menar... Hela grejen var ganska jobbig för mitt självförtroende. Jag förstod inte varför jag inte lyckades. Var det på grund av mitt utseende? Eller profilen? Eller mitt sätt att skriva till kvinnorna? Eller berodde det på kvinnorna? Jag ringde min kompis Alex och berättade för honom att hans "professionella" tips tyvärr inte hade hjälpt mig särskilt mycket. Han berättade då om killar som raggade på ett riktigt utstuderat sätt, så kallade pickup-proffs, som försökte ragga upp tjejer på gatan. Och att det även måste finnas sådana tekniker för nätdejting? Först fann jag inte det moraliskt korrekt, eftersom det har så mycket att göra med manipulation. Men då insåg jag att kvinnorna befinner sig på plattformen för att bli erövrade - de vill ju ha kul? Och det kan jag ju erbjuda så snart jag har lyckats övertyga dem!

Jag fylldes av kämparanda och bestämde mig för att göra ett litet experiment.

På en av mina ensamma lördagskvällar (ska jag vara ärlig så var det efter minst en flaska vin) skapade jag 5 olika manliga profiler på C-Date, med olika typer av bilder, olika profiluppgifter och därmed olika slags män. De följande veckorna försökt jag också med olika metoder, ibland även med samma kvinnor. Dessutom skapade jag en kvinnlig profil för att se hur konkurrensen gjorde, t.ex. hur det första meddelandet från andra män såg ut. Det var verkligen lärorikt att se hur man kan sticka ut i mängden från de andra männen. Efter 4 veckors analys av reaktionerna (jag vet, det var nästan en slags besatthet) hade jag lösningen! Med 6 steg, som jag med tiden har perfektionerat (jag kallar dem ömt "Sex steg till sex"), får jag en C-Date-kvinna i säng varje vecka om jag vill. De 6 stegen innehåller också tips och sådant som du definitivt borde undvika. Mycket var inte intuitivt, men det var ju egentligen klart att kvinnor på casual dating-portaler inte fungerar riktigt som de man träffar på andra platser. ;)

Jag har följt den här metoden sedan dess och varit väldigt framgångsrik! Jämfört med tidigare har min framgångsgrad ökat dramatiskt, från 1 sexdejt under de första 2 månaderna till 5 den senaste månaden! Jag rekommenderar att du testar!

Sex steg till sex – med den här metoden får du alla på C-Date i säng

Här har vi sammanställt en manual som steg för steg berättar vad du behöver göra för att lyckas på C-Date. Ha så kul när du testar den - vi önskar dig självklart stor framgång!!! Ett råd i förbifarten - ge inte upp för snabbt. Alla har sitt sätt att flörta på. Testa några av våra förslag och se vad som passar just dig bäst!

1. Skapa en profil

Ändra din profilbild/information om du inser att den inte har någon större framgång. Eftersom du inte själv kan skriva text är profilinformationen i princip ganska opersonlig. Så bilden (och speciellt vad du skriver till henne, mer om det senare) är desto viktigare. Experimentera lite om du tror att det kan göra dig mer framgångsrik! Den du tycker är en bra profilbild är förmodligen inte lika attraktiv för kvinnor som du tror. Kvinnor har en annan smak. Fråga dina kvinnliga vänner vilket foto de föredrar.

Du bör överväga vad dina fördelar och nackdelar är när det gäller utseendet och se till att visa dina fördelar med profilbilden. Exempel på fördelar och nackdelar:

FördelarNackdelar
Markerad haka Dubbelhaka
Ögon Hår
Skäggstubb Ölmage
Tänder Hud

Tänk på detta med din profilbild. Ju mer attraktiv och autentisk du är på bilden, desto större chans att kvinnor skriver till dig. Testa olika perspektiv, ett allvarligt och leende ansikte, vissa bilddetaljer, färgat foto eller svartvitt etc.

NO-GO Profilbild

Du ska INTE ladda upp vulgära bilder. INGEN penis, INGEN sperma, INGEN överdrivet sexig blick. Ja, det är en förmedlingsportal för sex, men kvinnor tycker om det mer diskreta och lite blygsamma! Och de älskar överraskningen i byxorna :P (på grund av att varje bild på portalen kontrolleras, kommer bilderna ändå inte att gå igenom...) Dessutom, INGA spegel-selfies och INGA suddiga bilder (bilderna är ju initialt suddiga, beroende på inställningen; hur besviken tror du damen blir när du låser upp bilden och hon ändå inte kan se ditt ansikte tydligt...)

I grund och botten gillar kvinnor bilder där männen har ett allvarligt ansikte. Men var försiktig så att du inte ser överdrivet cool ut!

NO-GO Profil

Ljug inte om uppenbara egenskaper, såsom höjd, hårfärg etc. Senast vid mötet i verkliga livet (vilket är nödvändigt för sex) kommer hon ju att inse sanningen. Och ingen kvinna hoppar i säng med en lögnare.

Ok? Nu kan du skapa en profil på C-Date.

2. Sökning bland kvinnorna

I princip räcker det om du tittar bland kontaktförslagen, där kommer du utan tvekan att hitta många som du gillar! Hur många kvinnor som just nu är registrerade på C-Date, kan du se här Om du har fyllt i sökkriterierna korrekt kommer du att få tillförlitliga passande förslag, baserat på dina intressen. Var därför ganska öppen när du fyller i formuläret. Då har du fler valmöjligheter. Det är nämligen så, att kvinnor ibland inte alltid fyller i sin profil på ett helt ärligt sätt. Det finns många kvinnor som inte söker sex, utan till exempel har angett ett "seriöst förhållande". Det är ett slags självförsvar - om de verkligen söker ett förhållande skulle de vara på en seriös dejtingsida! De vill egentligen bli erövrade av dig, men vet det kanske inte själva än. Du kan också kontakta intressanta kvinnor som är online just nu, kanske resulterar det i en chatt!

3. Det första meddelandet

Nu börjar det bli intressant. Skriv till henne. Men: Skriv till kvinnan utan att du har fått se hennes upplåsta bild i förväg! Det har något mystiskt över sig och det är mer spännande att skriva när man inte vet exakt hur den andra ser ut. Å andra sidan - om hon vill ha din bild upplåst, skriv till henne och starta först en konversation! För kvinnor är känslor mycket viktiga även vid sexdejter, och känslor uppstår inte genom partnerns utseende utan genom ditt beteende. Om du är rolig och charmig men har ett utseende som är mer i mellanklassen, har du bättre chanser än om du ser bra ut men inte beter dig särskilt väl.

MUST-DO: Förbered dig

Observera - INNAN du skriver till henne, bör du förbereda dig väl, och noggrant läsa hennes profil. Då får du säkert ett par bra idéer om vad du kan skriva om, eller hittar gemensamma nämnare. Tänk på - det lönar sig att anstränga sig och att skriva ett sympatiskt, längre och individuellt meddelande, snarare än ett kort standardmeddelande - då är det större chans att hon skriver tillbaka!

No-Go's för ett generellt (skriv-) beteende

1. Att underskatta kvinnans makt. Låt oss vara ärliga, kvinnan har makten. Män är mycket mindre kräsna än kvinnor, så i slutändan hänger det på att du övertygar dem. Hon har definitivt fler män att välja på än du har kvinnor. Så kämpa för varenda en! Ta dig tid, var personlig, var charmig och humoristisk. Var inte på något sätt tråkig eller direkt sexistisk.

2. För direkta komplimanger. Kvinnor får ofta komplimanger. Och finner de ofta inte ens smickrande, eftersom de vanligtvis låter som en standardkomplimang. Dessutom är det ytligt och kvinnan vet inte riktigt vad hon ska svara...

3. Stavfel. Var uppmärksam på stavning, kommatecken, stora och små bokstäver, grammatik och använd inte för mycket vardagsspråk. Kvinnor tycker att smarta män är mycket mer attraktiva. Det betyder inte att det ska låta som om du är stel och överdrivet korrekt!

Vad det första meddelandet bör innehålla

Det första meddelandet är det viktigaste eftersom det är enda sättet du kan presentera dig själv på, göra dig intressant och övertyga henne om att skriva tillbaka. Du har störst chans om du anstränger dig och skriver ett längre, mer personligt meddelande. Skriv ett första meddelande till en vacker kvinna.

Meddelandet bör innehålla följande element:

1. Tilltal

Var respektfull. Kalla henne inte för "snäckan", "vilda kvinna" eller något sådant. Om hennes användarnamn innehåller ett namn kan du relatera till det och kanske fråga om det är hennes riktiga namn. Det ger ett positivt intryck om du är intresserad av hennes namn, eftersom det visar ett indirekt intresse av henne som person och inte bara av sex. Visst, vissa C-Date-kvinnor gillar Dirty Talk, men nästan ingen gillar att få höra ett sexistiskt namn från en främling. Om en sådan preferens hos henne visar sig senare, kan du säga något då.

Tips: Om hon har ett särskilt användarnamn kan du specifikt nämna det, t.ex.:

 • "Hej Rouge, jag antar att du kan franska och att din favoritfärg är röd? ;) Jag gillar namnet, det låter så mystiskt."

Om du inte kommer på något att säga om namnet kan du alternativt prova följande alternativ:

 • "Hej, vackra okända"
 • "Hej, mystiska kvinna från Stockholm" (eller var hon nu kommer ifrån)

2. Förvirring eller provokation

Förvirring betyder att hon inte förstår vad du menar och har en anledning att fråga (om resten av ditt meddelande är sympatiskt). Då får du hennes uppmärksamhet! Men se till att du har ett bra svar redo, om hon frågar... Exempel:

 • "Jag undrar verkligen hur du gör det..."
 • "Du är helt fascinerande ..."
 • "Du ser ut som om du vet hur du använder kvinnans makt, det gillar jag..."

Provokativa uttalanden eller frågor är något annat, och enligt min erfarenhet gillar kvinnor det. Men var försiktig, undvik att hänvisa till sex! Exempel:

 • "Du ser ut som om du kan ställa till lite problem..."
 • "Du verkar ganska svår ...;)"

Varför inte testa det och skicka ett provokativt meddelande till en kvinna som intresserar dig!

Här hittar du förresten en annan artikel för det första meddelandet: Kort 7-stegsguide för män. Det kan löna sig att läsa den...

3. Relatera till hennes profil

Ett meddelande som relaterar till hennes profil eller bild är definitivt välkommet. Det kan på samma gång vara både charmigt, utmanande eller provocerande, såsom

 • "Jag har sett att du söker ett seriöst förhållande. Är du säker på att du vill begränsa dig själv och undvika mig? Du skulle gå miste om mycket roligt..."
 • "Jag gillar din attityd. Jag tycker också att sex bara är bra när båda har kul."
 • "Förstår jag det korrekt i din profil, att du först dricker vin (till middagen), sedan prosecco (när du har sex)? Eller var det tvärtom. ;)"

Om damen har angett sitt stjärntecken kan du också leta fram någon typ av sexhoroskop åt henne.

4. Situationsreferens eller aktuell information

Vad du just nu gör, vad du tänker just nu, eller vad som händer i världen, men se till att det låter individuellt! Det kan också ha en direkt relation till henne (utseende eller profilinformation)! Aktuell information om dig kan få det att inte låta som ett standardmeddelande, och skapa närhet om du berättar något personligt för henne.

Exempel:

 • "Är du redan vaken? Är du också morgonpigg eller bara vaken så tidigt på grund av jobbet?"
 • "Kan inte du heller sova eller går du generellt och lägger dig så sent?" (Här har du en anslutning till att prata om sängen, utan att vara sexistisk! Här krävs lite finess. :D)

NO-GO: Allvarliga teman. Börja inte prata om allvarliga ämnen. Kvinnorna på C-Date vill flörta och ha kul, inte föra några allvarliga diskussioner...

5. Humor

Kvinnor älskar humor. De tycker ofta att humor hos en man är viktigare än utseende. Med humor tycker hon direkt att du är mer intressant och sympatisk, kanske känner hon sig väl till mods med dig. I vilket fall som helst ger humor en ökad chans att hon skriver tillbaka!

 • "Hej Rouge, ... Kära hälsningar, Bleu. - Eller, vänta. Kära Noir, det låter bättre. :)"

6. Frågor

Visa att du är intresserad av henne. Börja med ämnen som är relaterade till C-Date, men bli inte för personlig!

 • " Berätta, vad vill du helst dricka på en dejt?"

NO-GO: Att vara för personlig. Fråga INTE i det första meddelandet om hon är i ett förhållande, om hennes familj eller liknande.

NO-GO: Var inte för filosofisk. Fråga inte saker som "Vad är din största dröm?". Det här är frågor som är svåra att svara på och de passar inte i ett första meddelande där man ska lära känna varandra. Kvinnor kan då istället tvivla på att det finns ett allvarligt intresse.

7. Dina kriterier

Du får inte låta arrogant och ge intryck av att du ligger med alla. Du kan absolut ha dina kriterier och berätta om dem för henne. Hon bör inte tro att du inte bryr dig om vem du ligger med! Berätta lugnt för henne att vissa faktorer är viktiga för dig, t.ex. att ni passar ihop, har samma föreställningar, att ni gillar varandra osv.

 • "Vi kanske hittar något vi har gemensamt."

Se här hur många av kvinnorna på C-Date som uppfyller dina kriterier!

8. Uttryck en önskan att lära känna henne

 • "Jag skulle gärna vilja lära känna dig bättre."
 • " Berätta något om dig, jag vill gärna lära känna dig."

4. Låt passionen utvecklas under några dagar

Ge henne tid, pressa henne inte genom att gå för fort fram. Låt samtalet utvecklas under några dagar. Kvinnan kommer bara att träffa dig om hon har en bra känsla. Du kan göra några anmärkningar, men försök att få henne att själv föreslå ett möte.

Du kommer att märka, att när ni efter en viss tid kommer in på sexuella teman så kan du försiktigt prata om sådant som kan göra henne kåt, då kommer hon själv att vilja träffa dig... Här är några viktiga tips att tänka på:

Respektfulla meddelanden

Ditt beteende medan du chattar avgör allt! Tänk som kvinnan, förstå hennes psyke. Hon är inte på C-Date för att bli uppraggad direkt; hon vill bli uppvaktad, respekterad och erövrad! Bara om hon känner sig bekväm med dig eller tycker att du är spännande har du en chans. Så var inte burdus eller oförskämd, det leder inte till framgång.

Humor istället för tråkiga meddelanden

Ta det inte för allvarligt när ni chattar. Kvinnor får ständigt samma frågor om sitt jobb, hobbys osv. Du sticker ut genom att vara rolig och genom att ta upp teman som har att göra med situationen eller hennes profil!

Anpassa dig efter henne

Om hon tar upp sex kan du prata lite humoristiskt om det, men de flesta kvinnor är ganska blyga och då bör du inte börja prata om sex.

Ställ inte för många frågor

Då låter det som om du är väldigt intresserad av henne. En bättre taktik är att vara lite svårfångad, det tycker kvinnor är mer attraktivt. Ge henne möjlighet att själv ställa frågor. Se till att hon vill ha dig, istället för att berätta för henne att du vill ha henne!

Beskriv dig inte som vanlig

Presentera dig inte som "snäll", ingen kvinna kommer att tro på dig! Dessutom går de flesta kvinnor på C-Date ändå igång på vilda sexäventyr och badboys, inte snälla killar. De har inte registrerat sig för att hitta mannen i sitt liv, men för att bli hårt tagna! Var istället rolig och smart. Om du t.ex. skriver till henne att du är lite av en badboy tycker hon ofta att det är mer attraktivt och intressant, kanske till och med kul! Kvinnor älskar självsäkra, ärliga män med humor.

5. Den första dejten

I grund och botten är det största hindret att få till en dejt. Om du lyckas med det, kan du nästan räkna med seger! Se vilka kvinnor som söker ett äventyr på C-Date.

Men när ni ses, tänk på att kvinnan kanske fortfarande inte är helt säker på om hon verkligen vill ha sex med dig. Att chatta är något annat än att ses i verkligheten - så var charmig och tillmötesgående, och inte sexistisk, skrytsam eller övertalande. Tänk bara på det hela som en normal dejt. Ge henne lite tid att vänja sig vid dig. Även om kvinnan har angett att hon bara vill ha sex, krävs det mer än det för att faktiskt leda till sex. Hon vill bli uppvaktad och behandlas respektfullt innan hon går till nästa nivå.

Du kan också fråga i förväg, hur hon föreställer sig det hela eller hur långsamt eller snabbt hon vill att något ska ske. Ni kan prata öppet om vad ni förväntar er av mötet innan ni ses, så att det inte uppstår några obehagliga överraskningar! Glöm inte att arrangera en lämplig plats. Du måste överväga om du ska diskutera det med henne först eller om du ska låta det bli en överraskning.

Men om du dejtar en ganska blyg resp. reserverad kvinna, acceptera och respektera om hon nekar dig sex på första dejten! Några anser att man inte hoppar i säng förrän tidigast på andra dejten, bara för att de inte ska ge ett "slampigt" intryck. Det betyder inte att det är omöjligt att få henne i säng på första dejten. Det kan dock ta lite längre tid att övertyga henne! Och om hon ändå inte vill, hoppas då på att hon vill träffa dig en andra gång. ;)

6. Den första gången

Oavsett om det sker på första eller andra dejten - om du gör ett bra intryck och om hon känner sig bekväm med dig kommer det säkert att gå så som du har föreställt dig - det efterlängtade erotiska äventyret. Hur snabbt det händer beror mycket på kvinnans karaktär. Men oroa dig inte - C-Date är ju en portal för sexkontakter, inte brevvänner, så du har dem nästan i säng om de är villiga att träffa dig personligen. :)

När det är dags för sex, var noga med att uppfylla hennes önskemål, särskilt om du planerar att träffa henne igen.

Prova gratis nu!

Liknande frågor till
"C-Date: Med det här tricket får du sex 1 gg/vecka!":

Top