tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

ElitSinglar-appen

ELITSINGLAR betyder seriös dejting

5

Screenshot:

ElitSinglar-appen

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 ElitSinglar-appen:

Elitsinglar Omdöme – här hittar du en översikt

Fastän eDarling ersattes av Elitsinglar i början av 2016 innebar det inga negativa konsekvenser för portalen. Tvärtemot faktiskt! Under våra tester upptäckte vi att det är ca 150 000 svenskar per vecka som använder webbplatsen.

En av de bästa portalerna för seriöst partnersökande.

Vid vår recension av Elitsinglar tog vi också en titt på den medföljande appen och kom till följande insikter:

Detta är våra kvinnliga testares erfarenhet av Elitsinglar

Enligt deras erfarenhet imponerades många kvinnor av Elitsinglar eftersom de inte längre behövde begränsa sig till datorn. Det vardagliga livet kan vara stressigt nog och det är ofta lättare att snabbt svara på ett meddelande mellan butik och arbete. Kontaktförslagen förblir desamma... oavsett om det är en dator eller en smartphone. Men många föredrog att titta på intressanta kandidater på en dator, eftersom de då kunde kolla in profiler och bilder på ett mer avslappnat sätt.

Detta är mäns erfarenhet av Elitsinglar…

Även manliga medlemmar övertygades av den nya rörligheten och tog sig redan från början tid till att lära känna appen. De registrerade sig via Elitsinglar appen och slutförde till och med personlighetstestet genom den. Medan många tyckte att appen var helt okej, gjorde några av killarna erfarenheten att den var irriterande och ville hellre registrera sig på Elitsinglar på sina egna datorer. Det stora flertalet var dock nöjda och av denna anledning blev vi ännu mer övertygade om den klara och enkla strukturen hos appen!

Hur du använder Elitsinglar appen på ett effektivt sätt!

När du till exempel sitter på ett café eller i väntrummet hos din doktor och vill registrera dig via appen, så behöver du mycket tid och tålamod. För oberoende av om du vill registrera dig via Elitsinglar appen eller en stationär dator, måste du slutföra personlighetstestet!

Denna procedur tenderar att bli stressig efter en kort tid. Den lilla skärmen tillsammans med det omfattande frågeformuläret var de avgörande punkterna. Testpersonerna som fyllde i frågeformuläret på sin stationära dator kände sig ofta mer avslappnade.

Anledningen till det är helt klar. Att ständigt stirra på en liten skärm kan bli otroligt tröttsamt. Dessutom börjar man då också ofta dagdrömma och måste hela tiden låsa upp skärmen. Normalt rekommenderar vi att du avsätter 30 minuter för personlighetstestet. Med Elitsinglar appen tar det dock lite längre.

Det är därför en bättre idé att göra personlighetstestet på din dator hemma, tillsammans med ett gott glas vin. Du kan då även använda andra funktioner utan problem. Därefter kan du läsa dina meddelanden var du än är och se dina senaste kontaktförslag. Elitsinglar-tjänsten är tillgänglig för alla smartphones med Android och iOS.

Vad är gratis på Elitsinglar…

Det sträcker sig från att fylla i frågeformuläret och hela vägen fram till att få kontaktförslag. Dessutom kan du titta på resultaten av ditt personlighetstest på Elitsinglar gratis. Men för att hålla kontakten med andra användare behöver du ett premiummedlemskap.

ElitSinglar-appen - Kostnader:

  • 12 månader = 299 SEK/mån
  • 6 månader = 499 SEK/mån
  • 3 månader = 599 SEK/mån

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top