tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

ElitSinglar.com

Dejting för ELITSINGLAR – Seriös dating online

4

Vår åsikt:

ElitSinglar.com
Det är vad vi tycker om ElitSinglar.com
("Dejting för ELITSINGLAR – Seriös dating online"):
""Elitsinglar är den andra portalen från eDarling. I vårt test fick vi där helt olika kontaktförslag, men det var också mycket trevligt. :-) ""
Margareta Lund
Expert ElitSinglar.com senaste test
i June 20244

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 ElitSinglar.com:

Vårt testresultat för EliteSinglar.se:

Här hittar du all information som talar för eller emot EliteSinglar.se, som vi räknar till kategorin "Ytterligare sajter med kontaktförmedling på nätet".

Det här är vår sammanfattning om EliteSinglar.se:

Tyska Prestigesingles.de finns nu även som Elitsinglar.se i Sverige!!

Vår sammanfattning av Elitsinglar.se:

Du har säkert sett den populära nätdejtingsajten eDarling på TV-reklamen? För närvarande sysselsätter företaget mer än 300 anställda i över 20 länder, och sedan starten 2009 har över 15 miljoner singlar registrerat sig på eDarling.

Under hösten 2013 har eDarling dessutom skapat en ny svensk plattform med sajten "Elitsinglar.se". Här nedan kan du läsa mer om den och, naturligtvis, även om hur bra det gick i vårt test.

Vårt första intryck av Elitsinglar.se

I motsats till många vanliga dejtingsajter, fokuserar sajter med kontaktförmedling generellt sett på singlar över 28 år som inte bara vill ha kul, utan som letar efter en fast relation. Här börjar man med ett vetenskapligt personlighetstest och fortsätter sedan med en diskret förmedlingsprincip. Singlar kan alltså inte fritt "kolla in foton", utan får istället allt från ett dussin till cirka 100 passande partnerförslag. Fördel: Mer anonymitet och mindre konkurrens!
Våra erfarenheter har visat att denna nya plattform fungerar precis enligt denna princip, men att den skiljer sig när det gäller målgruppen.

Akademiker är målgruppen på Elitsinglar.se

Modersajten eDarling marknadsför sig med att man erbjuder en sofistikerad kontaktförmedling för alla intresserade singlar. Men Elitsinglar.se riktar sig särskilt till akademiker. Det finns runt 1 miljon av dessa i den internationella databasen.

Hur är det möjligt att man kan erbjuda ett så stort antal medlemmar så snart efter starten? Tja, de flesta av dessa medlemmar är eDarling-kunder - men endast sådana som har en akademisk bakgrund. Användarna på Elitsinglar.se får, så att säga, ett filter som fångar upp intressanta singlar från den enorma eDarling-poolen.

Förhållandet mellan männliga och kvinnliga medlemmar är relativt balanserat; men det finns ett litet kvinnoöverskott med ett par procentenheter. Detta beror på: I motsats till vanlig nätdejting där vi ofta hittar ett manligt överskott i våra tester, är det i akademiska kretsar i Sverige (och internationellt) så att det finns fler kvinnliga än manliga singlar. Högutbildade kvinnor har nämligen ofta inte så stora möjligheter att "gifta upp sig".

Det tekniska testet av Elitsinglar.se

Tekniskt sett fungerar Elitsinglar.se naturligtvis helt perfekt:
  • Alla profiler gås igenom manuellt.
  • Du får 7 nya kontaktförslag varje dag.
  • Medlemsområdet är säkert och du kan själv bestämma när du vill visa och dela dina foton med andra.Du får hjälp och information när du börjar använda sajten.
  • En telefonhotline finns till hands om du har frågor.

Allt som allt, har eDarling lyckats riktigt bra!

ElitSinglar.com - Kostnader:

  • 12 månader = 299 SEK/mån
  • 6 månader = 499 SEK/mån
  • 3 månader = 599 SEK/mån

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top