tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

erovie.se

Njut. Äkta. Erotiska äventyr

5

Vår åsikt:

erovie.se
Det är vad vi tycker om erovie.se
("Njut. Äkta. Erotiska äventyr"):
""Erovie är den andra portalen från C-Date; den världsledande portalen för casual dating. Vid vårt test fick vi där helt olika kontaktförslag, men det var också mycket trevligt:-).""
Margareta Lund
Expert erovie.se senaste test
i June 20245

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 erovie.se:

erovie är offline! Efterföljaren är NewHoney.se

erovie.se i test

En av de viktigaste frågorna för singlar som söker en affär är hur det hela fungerar, och om du själv ska klicka dig igenom alla medlemsprofiler? - Nej, på erovie fungerar det så att man skickar dig kontaktförslag. Detta är helt klart mer diskret än fri sökning och definitivt mycket trevligare. Särskilt för kvinnor, som annars ofta blir helt utmattade av alla meddelanden från intresserade män.

Här har damerna förmågan att helt ostört välja bland en handfull kontaktförslag och hitta den som passar bäst. Vårt test visar att erovie-principen är precis lika trevlig omvänt, för män, som också får kontaktförslag och därför inte längre behöver skriva berg av slumpmässiga e-postmeddelanden för att kanske få ett enda svar.

Innan du kan ta en titt på kontaktförslagen, måste du först registrera dig på erovie och uppge de viktigaste kriterierna för din sökning efter en sexig lekkamrat. Detta tar inte lång tid, du kan istället gå in på mer detaljer när du får personlig kontakt med en annan medlem. Viktigt är dock, innan det hettar till och du kommer igång: att ladda upp ett personligt foto. För speciellt när det gäller ett möte för sexuell njutning, så vill ingen (varken man eller kvinna) köpa grisen i säcken. :-)

erovie eller C-Date - olika upplevelser och erfarenheter?

Vad skiljer egentligen erovie och C-Date? Tja, medlemmarnas databaser överlappar till viss del, det vill säga att erovies medlemmar gynnas av att hamna i C-Dates databas - och vice versa.

Förutom detta, marknadsförs C-Date och erovie i olika reklammiljöer och förmedlar enligt olika principer:

  • C-Date har haft enorm framgång i målgruppen "30plus" och är något pragmatisk i utformningen av förmedlingskriterierna. En man mellan 35-50 år vet oftast precis vad han söker och får då endast kontaktförslag för denna typ av kvinnor.
  • erovie förväntas också locka yngre erotikvänner. På Facebook är det t.ex. mer troligt att du hittar en erovie-annons än en för C-Date. Och eftersom de yngre ännu inte är så målinriktade i sin sexualitet, baseras förmedlingen sannolikt mer på fantasier och erotiska idéer. I praktiken får vi därmed på båda portalerna, med liknande profiler, faktiskt olika förslag på snedsprång. Vill man överdriva lite, kan man säga att: på C-Date får Christian, som vill ligga på lunchen i Göteborg, ett förslag på en passande kvinna på kontoret runt hörnet, även om inte nödvändigtvis båda gillar bondage. På erovie skulle Christian, som gillar bondage, istället få förslag på en partner som har samma fetisch, även om hon inte arbetar på kontoret runt hörnet.

Kan jag lita på erovie?

Med lite humor och ironi kunde man kanske börja med något i stil med en skojar-stämpel för vissa dejtingsajter i Sverige, eftersom detta ofta är en oro när singlar tar en titt på en ny portal. Och det är i allmänhet inte helt fel, eftersom en del metoder för att locka till sig kunder kan vara tveksamma på vissa portaler.

Om du frågar dig om du kan lita på att erovie inte är någon skojarsajt, så kan vi som testare lugna dig med att din oro är ogrundad. Du behöver egentligen bara ha ett par saker i åtanke, så att ditt sökande på erovie inte känns oseriöst. Och det gäller i detta fall särskilt för män, från vilka vi oftast märker denna oro.

Om man synar dessa män som klagar, så har de i de flesta fall redan skrivit 10 meddelanden, men ingen av kvinnorna har svarat. De säger då: Alla är fake-profiler, som har skapats av erovie. Vi kan förstå det, men i det här fallet måste vi tyvärr säga att det inte handlar om att erovie är oseriös – utan att detta är en del av nätdejtingens verklighet.

95 % av de initiala kontakterna görs av män. Och om en man skriver 10 meddelanden, då får han i bästa fall 1 svar. Som en jämförelse: När en kvinna skriver 10 meddelanden, får hon minst 9 svar.

Men låt inte detta ta bort nöjet med dejting, kära män, för på nattklubben gäller ofta samma sak. Så sluta fundera och tveka, och logga istället in på erovie. Men ta först en titt på sajtens priser...

Priserna på erovie

Klagomål och – vi måste säga som det är – gnäll om priserna på erovie och den eviga frågan om de är berättigade hör man ständigt, även på C-Date och andra casual dating portaler. Männen är de som klagar mest, särskilt över det faktum att de måste betala, medan damerna får vara med gratis. Vi vill därför säga några ord om just detta:

Syftet med priserna på erovie.se

Du kan naturligtvis också bege dig till en sajt som är helt gratis, men: För dig som man försämras därmed chanserna till en riktigt het dejt drastiskt, för här konkurrerar du med 500 andra män som alla slåss om 1 kvinna. Varför? erovies priser för män skapar ett rimligt avvägt manligt-kvinnligt förhållande, vilket på sexdejtingsajter ändå är cirka 70/30. erovies priser tjänar i själva verket också som ett hinder för en stor del av männen. Den man som alltså är premium-medlem, kan skriva till damerna och köra förbi gratiskonkurrenterna som finns till vänster och höger på banan. Några frågor?

Det är förresten också sant, att kvinnor med stil sällan registrerar sig på gratissajter för att söka efter en erotisk affär, eftersom de då kan kontaktas av en rad oönskade män. erovies priser för män medför alltså ett visst skydd för kvinnor och är, om vi får säga så, en slags kvalitetskontroll, så att inte vem som helst kan ta kontakt.

erovie.se - kostnader och priser:

  • erovie.se är gratis för kvinnor
  • Män kan registrera sig utan kostnad och även få gratis partnerförslag. Men att kommunicera utan begränsningar och se hela profilerna kostar.

erovie.se - Kostnader:

För män:
  • 12 månader = 349,00 SEK/mån
  •   6 månader = 449,00 SEK/mån
  •   3 månader = 649,00 SEK/mån

Gratis för kvinnor!

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top