tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Flirt.com

3

Screenshot:

Flirt.com

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Flirt.com:

Du som söker en flirt kommer logiskt att ha landat rätt på Flirt.com. Det är en liten, trevlig och enkelt utformad sajt med ca 30.000 medlemmar i Sverige. Om du söker nya bekantskaper har du möjlighet att hitta dem i din region. Vi har tagit en titt på webbplatsen och kan berätta vad du bör tänka på.

Detta är viktigt på Flirt.com

Allt på portalen är sammansatt i komprimerad form. Här hittar du inte mycket extrafunktioner, man går istället rakt på sak. Att söka och skriva med andra medlemmar är i förgrunden. Därför är allt väldigt enkelt. Det börjar redan vid registreringen. Du behöver inte utföra långa tester, det räcker med e-postadress, användarnamn och lösenord.

Efter verifieringen kommer du att hamna på det inre medlemsområdet. Här har du möjlighet att fylla i din profil. Men bara en kort version. Du bör definitivt ta dig mer tid senare för att slutföra den helt. På det interna området hamnar du direkt i sökfunktionen. Den är redan förinställd baserat på din ålder och bostadsort. Naturligtvis kan du ändra dessa uppgifter när som helst.

Kort efter registreringen fick vi många meddelanden. Vissa kanske gillar det, men vi som testare blev förvånade. Särskilt eftersom du som användare inte har möjlighet att läsa dessa meddelanden, än mindre svara på dem. Som gratismedlem är det helt enkelt inte möjligt. Detta är dock inte ovanligt eftersom de flesta dejtingsidor fungerar på samma sätt. Vi tog dock en titt på användarvillkoren och upptäckte att Flirt.com också använder sig av animering. Var därför uppmärksam och observant på vem du skriver eller chattar med. Om du för närvarande är inloggad och din brevlåda redan har över tio meddelanden från kvinnor som verkligen vill lära känna dig, är alla definitivt inte äkta.

Vad har vi att säga om priserna?

Som gratismedlem på Flirt.com kan du registrera dig gratis, skapa din profil, använda sökfunktionen och "Gilla"-galleriet. Således kan du titta på bilder, bestämma om någon intresserar dig eller inte och bläddra bland profiler. Om du vill kunna ta aktiv kontakt via privata meddelanden eller chatten behöver du ett premiummedlemskap.

Flirt.com - Kostnader:

  • Att registrera sig på Flirt.com är gratis och du kan använda den detaljerade sökmotorn samt bli verifierad.
  • Om du vill ha obegränsad tillgång och fullständiga kommunikationsmöjligheter så är kostnaden från 34,00€/månad.

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top