tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Flirting.se

Globel Network of Love

3

Screenshot:

Flirting.se

Lämpliga alternativ:

Sammanfattning:

i test 2021 Flirting.se:

Vårt testresultat för Flirting.se :

Vill du veta mer? Då har du tur – här hittar du detaljerad information om Flirting.se, som hör till kategorin "Portaler för sexkontakter med potential".

Det här är vår sammanfattning om 'Flirting.se':

Flirting.se är fortfarande en relativt liten sajt för sexkontakter. Men den bör inte underskattas; här finns faktiskt det mesta inom ämnet. Du hittar de viktigaste kontaktfunktionerna (chat, meddelanden etc.) och erotiska tjänster som video eller bilder. Allt i elegant och sexig svart-röd design.

På sajten finns också ett antal sökfunktioner, vilket underlättar i sökandet efter den typ av sexpartner som just du önskar. Ett problem är kanske att antalet medlemmar inte är lika stort som hos våra testsegrare. Men du kan trots detta lika gärna hitta någon här.

Andelen kvinnliga profiler är, som hos de flesta av konkurrenterna, konsekvent låg. Det beror inte på flirting.se, utan på att portaler för sexkontakter i princip oftare används av män. Skapa dig ett eget första intryck. Men se upp: här är inte mycket gratis. Du måste betala för nästan alla funktioner på medlemsområdet.

Flirting.se - Kostnader:

  • För att kunna flirta aktivt och svara på kontaktannonser måste du köpa ett abonnemang
  • 1 månad = 149,00 SEK
  • 3 månader = 349,00 SEK
  • 1 år = 999,00 SEK

Lämpliga alternativ::

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top