tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Happy Pancake

100% Gratis Dating

2

Screenshot:

Happy Pancake

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Happy Pancake:

Happypancake fokuserar främst på yngre svenskar som vill hitta en partner - oavsett om det är för livet, för en viss tid eller bara för allmän, avslappnad dejting. På denna dejtingplattform kan du förvänta dig att hitta ca 80 000 medlemmar som loggar in varje dag.

Den här portalen handlar mer om att skapa nya vänskaper. Naturligtvis kan en flört eller även ett förhållande uppstå. Men om du söker ett långsiktigt förhållande, ta gärna en titt på vår kategori "Matchmaking".

Happypancake Logga In

För att logga in på Happypancake måste du bekräfta din e-postadress innan du kan använda någon av funktionerna. Efter det kan du fylla i din profil och titta på andra medlemmars profiler. Du är fri att använda Happypancake hur mycket du önskar: gå igenom funktionerna för att börja chatta med och lära känna andra människor.

Happypancake.com – “Perfekt Matchning” och andra funktioner

Happypancake strävar efter att hjälpa dig att hitta din "drömpartner"... Så, för att lyckas med detta behöver du skapa en "perfekt" profil. Denna funktion låter dig lista egenskaper och fysiska attribut som din perfekta partner bör ha. Det finns många kriterier att inkludera: typiska sådana som ålder, kön, var personen bor etc. Happypancake erbjuder dig också att lägga till preferenser som intressen, personlighet, typ av arbete etc...

För att hitta dessa "perfekta" partners klickar du sedan på sektionen "Matcha". Det är dock bäst att inte göra sökprofilen för din drömpartner alltför detaljerad, annars kommer du att betydligt begränsa dina chanser att hitta henne eller honom på Happypancake.com!

Finns det en Happypancake mobil version?

För närvarande, verkar det som om Happypancake endast existerar som en dejtingwebbplats och att den inte har någon Happypancake mobil version. En fördel är dock att plattformen har en ganska enkel teknisk design, vilket betyder att du kan använda den på din mobila enhet oavsett om det är en iOS, Android, surfplatta eller någon annan typ av smartphone.

Happy Pancake - Kostnader:

  • Gratis!

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top