tillbaka

Intervju

GetItOn.com

Intervju med:

Marc H. Bell GetItOn-chefen

fra 24.11.2011
Intresserad?

GetItOn.com är en av de ledande portalerna för sexdejting. Sajten hjälper män och kvinnor, män och män, och kvinnor och kvinnor i hela världen att få uppleva heta sexäventyr. Vi träffade GetItOn-chefen Marc H. Bell för en intervju.

Marc, det engelska verbet "to get it on" betyder ungefär "hångla" eller "göra det". Beskriver namnet det som sker på GetItOn?

Marc: Ja, utan tvekan. Den här portalen ger möjlighet till heta stunder och sexäventyr runt om i världen. Det finns inget bättre, än att få leva ut sina sexuella önskningar och begär med en passande partner. GetItOn hjälper människor med detta.

Finns det några begränsningar?

Marc: Så länge alla inblandade har kul, är allt bara bra. Genom vår sajt kan människor redan innan det första mötet ta reda på vem som passar in på deras förväntningar – på det viset är det perfekt. Men vad som sedan händer hemma hos folk eller någon annanstans, är naturligtvis något som vi på GetItOn inte har något inflytande över.

Du nämnde precis att folk i förväg kan ta reda på vem som passar för dem. Hur menar du?

Marc: Det första man måste kryssa för när man registrerar sig på GetItOn, är sexuella preferenser. Olika sexvanor kan sedan tilldelas olika betydelse. Detta är allt från "ett måste för mig" till "kommer aldrig att hända." På så sätt vet man vad den andra personen kan och inte kan "erbjuda".

Kan du avslöja lite statistik om detta?

Marc: Jag kommer naturligtvis inte att ge er några exakta siffror, eftersom det skulle vara indiskret gentemot våra kunder. Men jag kan säga som så, att oralsex står högt upp på listan av önskade sexvanor. Män och kvinnor som inte gillar det, faller då bort för många användare.

Hur många medlemmar har ni i Sverige?

Marc: Just nu har vi cirka 350.000 användare i Sverige. Antalet betalande GetItOn-användare som verkligen är aktiva, är betydligt mindre. Men bland de ca 500 nyanmälningar vi får in varje dag, finns det allt fler människor som är beredda att betala för bra sexkontakter.

Finns det något speciellt som män och kvinnor i Sverige tänder på?

Marc: Det kan man inte säga. På GetItOn har vi lite av varje. Allt från människor som gillar "oskyldigt sex", till några som tänder på smärta. Hetero, homo, bisexuell – det är en enda stor blandning!

Vad är det som gör GetItOn bättre än konkurrenterna?

Marc: Vårt urvalssystem är tydligt strukturerat, mycket detaljerat och säkert. På GetItOn får man inga dåliga överraskningar. Åtminstone inte om alla parter har svarat ärligt. Vår pool blir dessutom större för varje dag.

Hur kan GetItOn förbättras?

Marc: Det finns fortfarande alltför många oseriösa profiler, för min smak. Vi arbetar därför på ett system som tillåter oss att agera mer effektivt mot alla som inte är seriösa. Våra kunder kommer under den närmaste framtiden att kunna dra fördel av ett flertal nyheter när det gäller säkerheten.

Känner du själv några som använder GetItOn?

Marc: (Skrattar) Ja, en hel del. Men jag kommer inte att avslöja några namn.

Men du kan väl avslöja om de är män eller kvinnor?

Marc: Män.

Det är knappast förvånande. På GetItOn är män helt klart i majoritet...

Marc: Det gäller för alla portaler med sexkontakter, men det är normalt. Detta beror främst på att kvinnor inte har svårt att hitta sexpartners, även utan portaler. Men trots detta ökar antalet kvinnor stadigt.

Vad beror det på?

Marc: Dagens kvinnor är modigare. De njuter av livet och inser att livet är för kort för dålig sex. En vacker kvinna kan alltid ta med sig en man hem från discokvällen. Men där vet hon inte förrän i slutet, om hans önskningar passar med hennes och om han kan tillfredsställa dem. På GetItOn-dejter är det annat.

Det var ett bra argument för GetItOn. Tack för intervjun och lycka till!


Intresserad?

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top