tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Kamrat.com

Välkommen!

2

Screenshot:

Kamrat.com

Lämpliga alternativ:

Sammanfattning:

i test 2021 Kamrat.com:

Kamrat test: det här har vi upptäckt.

Portalen är en veteransajt, alltså en av de äldsta i den svenska dejtingvärlden. Redan år 2000 skapades Kamrat, med syftet att hjälpa människor att hitta en ny partner eller vänskap. Idag finns det faktiskt ca 400 000 användare registrerade. Vi blev dock lite chockade när vi genomförde vårt test, och såg att designen inte har förändrats under årens lopp. På Kamrat hoppar man alltså från det moderna och tillbaka till det senaste årtusendet. Det kan man ju  inte annat än gilla!

Hur som helst, så händer det en hel del i portalen. Vi var online med vår testprofil i några dagar och det gick inte en timme utan att det hände något nytt. Emellertid så verkar intressena ibland vara ganska ytliga. Många letar efter en "vän" som man kan göra olika saker tillsammans med. Så om du är du mer intresserad av ett bestående förhållande, ta en titt i vår kategori "Matchmaking". Där hittar du alla seriösa dejtingsajter inom det området.

Vad upptäckte vi mer vid vårt test?

Själva registreringen är ganska enkel, du anger dina grundläggande data på Kamrat och bekräftar användarvillkoren. Därefter är du redan i det interna medlemsområdet och kan söka efter andra medlemmar. Sökfunktionen är ganska utförlig, men du kan också bara söka på du ålder och kön. Du får i vilket fall tillräckligt med sökresultat.

I övrigt är resten av informationen mycket översiktlig och tydlig. Det finns en lista där du kan hantera dina kontakter, eller så kan du leta efter andra användare på "röda torget". Under vårt test upptäckte vi, att det var lite kaotiskt med högvis av foton. Som Kamrat-användare kan du förstås själv välja vilket foto du vill klicka på. Detta är ibland svårt, eftersom olika foton överlappar varandra.

Är Kamrat gratis?

I grund och botten kan du använda Kamrat gratis! Du kan skriva till andra medlemmar utan begränsningar. Men det finns även möjlighet att köpa ett VIP-medlemskap för att förbättra din profil.

Kamrat.com - Kostnader:

  • Gratis!

Lämpliga alternativ::

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top