tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

NewHoney.se

Mer spänning. Mindre vardag.

4

Screenshot:

NewHoney.se

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 NewHoney.se:

Vår recension av New Honey

NH riktar sig i första hand till en något yngre publik än C-Date och det märks redan på designen: den är helt klart mer lekfull och man har satsat på en fräsch, fräck utformning.

 Har du lust på sex utan krav?
Då är New Honey helt rätt för dig

Ålder och bakgrund på NewHoney.se - medlemmarna

Nh är en internationell plattform; tjänsten finns tillgänglig i 36 länder och har cirka 12,7 miljoner registrerade användare. Således uppnår New Honey ett högt medlemsantal även hos oss. Omkring 150.000 profiler har hittills registrerat sig i Sverige.

Här hittar du en rad kärlekstörstande användare. Medlemmarna på NH är yngre än hos den marknadsledande systersajten C-Date. Majoriteten av medlemmarna, det vill säga cirka 70 %, är i en fast relation och söker en okomplicerad otrohetsaffär eller ett snedsprång.

Profilen på NewHoney.se

Easy tricks to avoid every Tinder App risk

NewHoney.se i test

Till skillnad från på vissa andra portaler behöver du på NewHon inte klicka dig igenom ändlösa fotogallerier, utan får kontaktförslag. De är exakt anpassade efter dina önskemål. Detta är ett betydligt mer diskret sätt att söka erotiska äventyr, särskilt för kvinnor.

Kvinnorna på New Honey

Tack vare kontaktförslagen terroriseras inte kvinnor av massor av e-postförfrågningar, utan har istället möjlighet att ta sig tid att gå igenom förslagen. NH gör därmed även män en tjänst med denna metod, för hur frustrerande är det inte att behöva skriva mängder av e-postmeddelanden för att slutligen hitta en partner för ett erotiskt äventyr.

New Honey - inloggningen

Inloggningen och registreringen på Lisa18 har operatörerna gjort ganska kort och okomplicerad. I det första steget anger du de viktigaste punkterna för en potentiell erotisk lekkamrat. Därefter svarar du på ett antal frågor om dina preferenser och bestämmer din erotiktyp. Vare sig du söker gruppsex eller en trekant, så kommer du definitivt att kunna uppfylla dina önskemål på NewHoney.

Easy tricks to avoid every Tinder App risk
6 enkla steg, så är du med i leken på New Hon

Bekräfta din e-postadress och sedan kan spelet börja! Men innan du ger dig in i leken: glöm inte att ladda upp ett foto på dig själv. För du skulle väl själv inte bli upptänd av en profil utan bild? Nej, särskilt vid sexträffar handlar mycket om det första intrycket. Mer information kan man ju sedan utbyta via personliga meddelanden.

Hur skiljer sig New Honey och C-Date?

Varför har C-Date en mindre systersajt? Vilka fördelar ger det mig som användare?

NewHoney och C-Date har olika databaser med medlemmar, som i liten utsträckning överlappar varandra. För dig som användare ger detta i slutändan fördelar. Som medlem på NewHon får du då och då även kontaktförslag från databasen på C-Date - under förutsättning att de passar dina önskemål.

NH riktar sig till yngre erotikvänner som kanske ännu inte är så säkra på om bondage-lekar är "så heta" för dem. Vi testade båda portalerna med nästan identiska profiler och fick olika förslag på snedsprång och otrohetsaffärer.

Bildligt talat: Vid ett infall av lust vid lunchtid får Hans, som vill ha sex i Göteborg, ett förslag på en matchande Lady i omgivningen. Även om inte båda har uppgett "bondage" i sina profiler.

NewHoney föreslår också Hans, eftersom han har angett "bondage" som preferens i sin profil, en kvinna med samma bondage-preferens även om hon inte bor precis runt hörnet.

Är mina foton säkra på NewHoney?

Nja, i sitt dokument om dataskydd hänvisar NH till följande:

"Kunden instämmer till att uppgifter om dennes profil även (...) får publiceras i tryckta medier (tidningar, tidskrifter, etc.), i syfte att på detta sätt öka intresset för den respektive profilen. (...) All information och alla bilder får användas i reklamsyfte av oss och våra förbundna partners, via kommunikationsmedel såsom internet, e-post, radio, TV, press, etc. för att öka kundens kontaktmöjligheter."

Många operatörer har en sådan klausul i de finstilta Användarvillkoren. Därför bör du helst inte ladda upp topless-bilder på dig själv. ;-) Ibland lönar det sig att ta en titt på Användarvillkoren.

På NH hittar du också följande avsnitt i Användarvillkoren:

"Kunden samtycker till att följa Användarvillkoren på NH för att skydda andra kunder. Användaren är förbjuden att använda tjänsten på NH för otillbörliga ändamål. Detta omfattar i synnerhet, men inte uteslutande, att det inte är tillåtet för kunden att:
 • ladda upp material som strider mot människovärdet/de mänskliga rättigheterna och/eller andra kunders allmänna rätt till privatliv, eller ladda upp på annat sätt olagligt material i kundens profil eller att sprida detta via tjänsten på NH (speciellt inte nedsättande, kränkande, pornografiskt material)
 • kontakta kunder på NH med bedräglig avsikt 
 • belästa andra kunder på något sätt, eller trakassera någon på oönskat sätt."


Detta är till för din säkerhet och som skydd mot obehagliga händelser.

NewHoney: “Ingen svarar på mina meddelanden“

I de flesta fall är det män som klagar över för få svar. Men då måste vi tyvärr infoga, att så fungerar det tyvärr inom nätdejting.

95 % av alla inledande kontakter utgår från män. Och om en man skickar 10 meddelanden, då får han i bästa fall 1 svar.

Som jämförelse: När en kvinna skriver 10 meddelanden, får hon åtminstone 9 svar. Men låt inte detta avskräcka dig! På baren eller puben kan du råka ut för samma sak.

New Honey Kostnader

Ja, NH kostar lite, men låt oss vara pragmatiska: om du loggar in på en casual dating-sajt som är helt gratis, då konkurrerar du med hundratals män som alla jagar en kvinna. Speciellt eftersom sådana portaler svämmas över av både falska konton och män, medan det bara finns ett litet antal kvinnor.

Priserna på NewHoney ligger inom mellanpris-segmentet. Som premium-medlem kan du bland annat:

 • skriva meddelanden
 • se hela profiler
 • se det kompletta erotiska fotogalleriet
 • spara kontakter
 • ha permanent tillgång till kontakter/meddelanden

NewHoney.se - Gratis:

För kvinnor är NH.se gratis!

 • Män kan registrera sig gratis och också få kontaktförslag utan kostnad.

NewHoney.se - Kostnader:

Att titta på profiler i all sin glans och skriva ett obegränsat antal meddelanden kostar för män:

 • 12 månader = 349,00 SEK/mån
 •   6 månader = 449,00 SEK/mån
 •   3 månader = 649,00 SEK/mån

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top