tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Maybe-appen

meet simply!

2,5

Screenshot:

Maybe-appen

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Maybe-appen:

Om Maybe

Bland de många världskända dejtingapparna, hittar du även en nyare app som kom ut på marknaden för ett par år sedan. I Sverige är appen Maybe redan mycket populär och har flera tusen medlemmar. Maybe vill hjälpa dig att hitta spontana dejter. Den baseras på en princip som påminner om Tinder. Maybe-appen vill däremot undvika att ge mycket information och låter de andra medlemmarna endast på grundval av bilder avgöra om de vill komma i kontakt med dig. Du kan dock bara logga in med din Facebook-profil, vilket innebär att appen naturligtvis tar del av dina uppgifter, men att ingenting visas på din tidslinje.

Så fungerar dejtingen på Maybe!

Appens princip är egentligen självförklarande. Se dig omkring i ditt område efter potentiella partners. Du kan titta på bilderna och själv välja om du skickar ett "Nej tack" eller "Kanske". Om både väljer "Kanske", räknas det som en matchning. Därefter kan ni båda börja skriva och naturligvis även träffas, eftersom appen endast visar användare som bor i ditt område.

Dina kostnader:

Appen är till en viss grad gratis att använda. Detta innebär att du bara får se ett visst antal kontaktförslag per dag. Men då är alla andra funktioner också gratis och du behöver inte betala för några specialfunktioner. Vill du däremot använda alla tjänster utan begränsning, måste du betala en månadsavgift.

Maybe-appen - Kostnader:

  • 99 Sek /mån

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top