tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

MAZILY.se

Let's get lost!

3

Screenshot:

MAZILY.se

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 MAZILY.se:

Vad är Mazily?

Ja, vad är det? Det är troligt att du hört talas om portalen. Mazily har trots allt, varit en av Sveriges bästa dejtingsajter sedan den grundades 2012. Portalen vill sammanföra singlar med gemensamma kulturella intressen. Så om du gillar teaterföreställningar, konserter eller festivaler, då har du hamnat rätt. Vid vårt test upptäckte vi att över 13 000 användare är aktiva på Mazily.

Vi tittade förstås närmare på portalen och hittade många intressanta karaktärer och livsstilar. Vissa användare letar efter en partner på ett klassiskt sätt, men många andra vill bara träffa nya kontakter. Om du söker ett långsiktigt förhållande kan dock antalet kandidater vara färre här. Leta då hellre efter det i vår kategori Matchmaking. Här hittar du många portaler, som specialiserat sig på seriösa förhållanden.

Vidare i vårt test: Det här hittar du på Mazily!

Registreringen är det inga problem med. Antingen väljer du snabb inloggning via Facebook, eller så använder du en separat e-postadress. Det är det hela! Din profil är även den ganska enkel, välj en trevlig profilbild och ladda upp den. Utan ett foto går det inte att se andra profiler. Detta är smart och minimerar antalet profiler utan foton.

Du kan nu lägga till lite kommentarer och några grundläggande uppgifter om dig själv. Dessutom måste du välja karaktär och hobbies etc. med "taggar". Detta gör det möjligt för andra användare att ta hitta dig via specifika sökord. Och vips är din profil klar! Från och med nu kan du regelbundet uppdatera din status. Det känner du säkert redan till från olika sociala medier. Alla medlemmar kan svara på dessa uppdateringar. Under vårt test kunde vi kommentera eller kommunicera via det interna mailsystemet. Svårare än så är det inte. Mazily håller en ganska enkel stil men det har också sina fördelar.

Detta är gratis på Mazily

I för sig så kan du testa allt först, men ditt verksamhetsområde är begränsat. Som gratis medlem kan du endast ha en chatt per dag. Vill du ha ut mer så förväntar sig Mazily ett VIP-medlemskap av dig. Som premiummedlem kan du också se vem som har läst dina meddelanden, vem som kan se din profil och något annat mycket viktigt... du slipper reklamen.

MAZILY.se - Kostnader:

Allt är gratis, förutom att ta kontakt:

  • 6 månader = 69,00 SEK/mån
  • 3 månader = 119,00 SEK/mån
  • 1 månad = 179,00 SEK

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top