tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Mötesplatsen.se

Hitta någon att dela livet med

3

Screenshot:

Mötesplatsen.se

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Mötesplatsen.se:

Vad är Mötesplatsen?

Mötesplatsen är en dejtingsajt för singlar som söker någon att dela sitt liv med. Singlar som du hittar här söker efter seriösa, långsiktiga dejtingutsikter: detta beror på att de har höga förväntningar på vad plattformen kan erbjuda dem. Alla singlar vill komma i kontakt med varandra och ta reda på vad dejtingen kan resultera i.

Det finns många funktioner som gör Mötesplatsen.se till en populär plattform. I synnerhet kommer du att upptäcka att många profiler verifieras manuellt av personalen; det betyder att risken att råka ut för fejkprofiler är betydligt lägre och att du har stor chans att komma i kontakt med äkta singlar.

Även om det finns många singlar på Mötesplatsen, söker inte alla en ny partner. Men om det är vad du önskar, ta då gärna en titt på vår kategori "Matchmaking". Kanske hittar du någon där som passar för just dig.

Mötesplatsen logga in: Sök efter singlar

När du ska logga in på Mötesplatsen kan du skapa en detaljerad profil som ger en bra bild av dig själv. Efter det kan du söka efter singlar på plattformen som matchar dig och dina preferenser. När du laddar upp ett foto vid registreringen, var noga med att det är tydligt och att ditt ansikte är väl synligt. Detta kommer att se till att din profil inte bara blir godkänd, men också att den får många besök!

Mötesplatsen.se pris: Vad ingår i priset?

För att hitta en partner, är det smartast att betala Mötesplatsen.se pris för att få ett premiummedlemskap. Det beror främst på att premiummedlemmar kan komma i kontakt med andra via meddelanden: det finns dock även andra extrafunktioner som gör upplevelsen på Mötesplatsen rikare och mer varierad när det gäller dejting.

Ytterligare funktioner inkluderar att skapa en dagbok där du kan spela in olika viktiga händelser. Det kan vara ett bra sätt att hålla reda på dina framsteg på Mötesplatsen och ge andra en bättre uppfattning om vem du är.

Mötesplatsen.se - Kostnader:

  • Att registrera dig och skapa en profil är gratis.
  • För obegränsad kommunikation och användning av funktionerna, är priset för medlemskap från 149 SEK/månad.

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top