tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Naughtybook.com

3

Screenshot:

Naughtybook.com

Lämpliga alternativ:

Sammanfattning:

i test 2021 Naughtybook.com:

Den som är ute efter en sex date har säkert redan hört om Naughtybook. Med ca 200.000 medlemmar har man ett stort urval. Vi har tagit en närmare titt på sajten åt dig.

Hur fungerar Naughtybook?

Det är självklart viktigt för vår recension att vi även tar en titt på registreringen. Den går mycket snabbt på den här portalen. Du behöver bara ange ditt kön, ett namn och en e-postadress. Efter verifieringen hamnar du sedan på det inre medlemsområdet.

Här har du en översikt över alla funktioner. Du kan direkt börja med sökandet efter en passande sex date. Du bör dock fylla i din profil först. Där anger du grundläggande information om dig själv. Vilken ögonfärg har du? Röker du? Därefter kan du svara på några frågor om dina preferenser och din karaktär. Vilka positiva egenskaper har du? Vilka sexuella preferenser är viktiga för dig? Lägg sedan till en fin profilbild så är du redo att börja dejta.

Sökfunktionen är ganska enkel. Där är det med tillräckligt kön, ålder, ort och avstånd. I de andra användarnas profiler hittar du en så kallad "MatchCheck" -funktion. Denna ger dig en kort översikt över om de grundläggande egenskaperna matchar. En trevlig gimmick, men den har inget verkligt värde. Förutom brevlådan är funktionen Live Date tillgänglig på Naughtybook. Där kan du prata med andra användare framför en webbkamera.

Vad är gratis och vad måste jag betala för?

Här finns det tydliga uppdelningar. Som man behöver du premiummedlemskap för att kontakta kvinnor. MatchCheck-funktionen är också endast tillgänglig för betalande medlemmar. För vissa Live Dates tillkommer också separata kostnader i form av mynt (coins). Om du vill ha en, behöver du tjugo mynt. Detta gäller dock även för kvinnor. Även om de annars får använda Naughtybook gratis, måste även kvinnor gräva djupt i fickorna efter mynt.

Du som vill ingå ett betalt medlemskap kan välja mellan flera prenumerationsmodeller. Nedan (under Priser) hittar du basmodellen.

Slutsats:

Den får naturligtvis inte saknas i vår recension! Om du vill testa Naughtybook, ta då en titt på sajten i lugn och ro. Du måste bara betala om du som man aktivt vill ta kontakt. Du har alltså inget att förlora.

Naughtybook.com - Kostnader:

  • 30 dagar = 299 SEK
  • 90 dager = 499 SEK
  • 180 dagar = 899 SEK

Lämpliga alternativ::

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top