tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Nextlove.se

Dejting för skilda & singelföräldrar

3

Screenshot:

Nextlove.se

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Nextlove.se:

NextLove.se är en dejtingplattform gjord speciellt för ensamstående föräldrar som vill hitta en ny kärlek efter skilsmässan... Att ha barn är förstås något som kan sätta käppar i hjulet för ett dejtingliv. Omkring 50 000 svenska singlar är registrerade här.

När det gäller att hitta en lämplig partner, även om du är ensamstående förälder, så finns vår kategori Matchmaking som erbjuder ett större antal lämpliga kandidater - här finns det också många ensamstående föräldrar!

Vårt noggranna test av Nextlove.se: Vad ensamstående föräldrar kan förvänta sig

Vårt test av Nextlove uppvisade en mängd funktioner i det interna medlemsområdet: många var inriktade på att få singlar att uppmärksamma och chatta med varandra. Något som verkligen fångade våra blickar, var den mycket detaljerade sökfunktionen. Du måste inte bara ange dina egna data, utan den visar även en karta över din ort. Där du kan hitta andra ensamstående och skilda föräldrar som bor i närheten. Ganska praktiskt, speciellt om du vill dejta så nära hemmet som möjligt.

På en annan del av Nextlove.se loggas alla dina konversationer, så att du kan hålla reda på dem. En liten ikon högst upp indikerar detta, så varje gång du loggar in behöver du inte oroa dig för att du har missat ett meddelande från någon. Extra funktioner som små virtuella presenter, blinkningar etc. hjälper till att göra samspelet med andra medlemmar mer intressant.

Hur bra är Nextlove?

Detta är en fråga som många ställer sig i fråga om NextLove… och svaret på frågan är: det beror på. Då det finns ett mindre antal medlemmar på denna plattform, så kan du vara säker på att risken för falska profiler är minimal. Det beror på det faktum att du blir verifierad via Google+, Facebook, Windows, i din telefon eller på Yahoo!.

Nextlove.se är inte bara inriktad på ensamstående föräldrar utan också på de som är skilda... för de som kanske inte vill träffa någon med barn är dock den här plattformen lite fel forum.

NextLove: Är någonting gratis?

På Nextlove kan du skapa din profil gratis och se dig omkring bland andras profiler. Vilket innebär att du kan se vilken typ av människor som finns på sajten. Något av det viktigaste du kan göra är att få din profil verifierad, så att du inte ses som en fejkprofil (då får du också fler meddelanden!).

Men det är sant att obegränsad kommunikation på denna plattform innebär, att du registrerar dig för ett premiummedlemskap. Det ger dock extra fördelar. En liten "popularitets"-mätare, i hörnet av skärmen kommer att meddela dig om din popularitet... vilket är en bra sak att ha på en dejtingsida!

Nextlove.se - Kostnader:

  • Att registrera sig på NextLove är gratis och du kan använda den detaljerade sökmotorn samt bli verifierad.
  • Om du vill ha obegränsad tillgång och fullständiga kommunikationsmöjligheter så är kostnaden från 9,91 SEK/månad.

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top