tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Qruiser

The Nordic Gay & Queer Online Community

3

Screenshot:

Qruiser

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Qruiser:

Qruiser är en datingsida för queer män och kvinnor -  lesbiska, gay, transgender och bisexuella. Med omkring 100 000 medlemmar som för närvarande är aktiva, så är sajten utformad till en gemenskap för singlar att träffas på för att chatta eller flörta.

Eftersom den här plattformen fungerar mer som en gemenskap där man kan flörta och chatta, så kan Gayparship erbjuda en bättre chans för dig som söker ett seriöst förhållande.

Vad är Qruiser?

Det huvudsakliga syftet med Qruiser.se är att ge utrymme för queer (dvs. lesbiska, gay, bisexuella och transgender) män och kvinnor som vill chatta och flörta med varandra eller skaffa nya vänner. I teorin är alla hjärtligt välkomna och här kan även heterosexuella registrera sig. Men Qruiser vill uppmärksamma på att det är en webbplats som särskilt riktar sig till LGBT-användare: därför är det bättre att du söker dig någon annanstans om du är en hetero-person som söker en partner av motsatt kön.

För att hjälpa till att stärka känslan av online-gemenskap på Qruiser, så finns det olika intresseforum som du kan gå med i (användare kan också starta sina egna). Här finns forum där du kan chatta om olika ämnen och det är ett utmärkt sätt att lära känna fler medlemmar på.

Qruiser Test i Sverige

Vårt första intryck när vi utförde vårt Qruiser test var att vi tyckte att den här dejting-plattformen verkade se ganska gammaldags ut. Här finns mycket annonser som tar upp plats skärmen, vilket kan vara irriterande. Att skapa en profil tar lite längre tid än på andra dejtingsidor och du måste också vänta på att få din profil verifieras, innan du kan göra någonting.

Men när detta väl är gjort så kan du använda Qruiser av hjärtans lust. Det finns även en "Satellit" som är ett litet fönster som håller dig inloggad ... även om du lämnar datorn för länge och riskerar att automatiskt loggas ut, (det är en säkerhetsfunktion).

Att använda Qruiser: är det gratis?

Majoriteten av funktionerna på Qruiser är gratis: du kan använda små funktioner för att flörta med andra, att skicka och ta emot meddelanden och självklart delta i diskussioner/forum. Profilerna har även gästböcker där andra medlemmar kan skriva offentliga meddelanden till dig .. och det finns även en dagbok/bloggfunktion som är ett bra sätt att engagera andra på.

Qruiser.se har dock lite väl mycket annonser på sajten. Något som är irriterande är att du måste vänta på att få din profil verifierad, vilket kan ta lite tid. Men om du är villig att betala för ett medlemskap så kan du undgå detta.

Qruiser - Kostnader:

  • De flesta funktioner på Qruiser är gratis.
  • För att få din profil bekräftad omedelbart och njuta av obegränsade funktioner så kan du från  33 SEK/månad skaffa dig ett guld-medlemskap.

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top