tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Singelföräldrar.se

En mötesplats för ensamstående föräldrar

4

Screenshot:

Singelföräldrar.se

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Singelföräldrar.se:

Om Singelföräldrar.se

Efter vårt test, är vi övertygade om att portalen Singelföräldrar är en utmärkt liten nischad webbplats för ensamstående föräldrar, som är singlar och vill ha möjligheten att vara bland likasinnade. Vi räknade flitigt under testet, och kom fram till att omkring 400 medlemmar dagligen surfar på sajten och klickar sig igenom profilerna.

När du vill registrera ett medlemskap på Singelföräldrar, då behövs bara några klick och sedan är du inne på det inre medlemsområdet. Portalen kräver bara några få data från dig; t.ex. din ålder och vad du söker etc. Efter det kan du börja med sökandet direkt.

Vad kan jag annars hitta på Singelföräldrar?

Den här nischade sajten är liten och imponerar inte med särskilt många funktioner. När du har hamnat inne på medlemsområdet, kan du se vem som just har loggat in, eller vem som bor i ditt närområde. Där kan du även, enligt menyraden, ta en titt på din profil, gå till live-chat, eller söka efter andra medlemmar.

Profilerna ger dock inte mycket information. Man får bara se en bild, men det finns även profiler utan bild; partnerönskemål reduceras till kön, ålder samt vilken typ av relation som söks. Du kan dessutom beskriva vilket yrke du har, om du har barn, i vilken del av Sverige du bor och vad du har för hobbys. Det låter kanske först som en hel del, men på sajten hå ;-).

lls informationen mycket kort. Skriv därför gärna en längre och detaljerad profiltext om dig själv, eftersom det är en variant att utveckla din profil och berätta mer om vem du är. Var lite kreativI övrigt återstår bara den klassiska metoden att skriva till personen ifråga för att få veta mer. Och om du någon gång skulle ha dejtingrelaterade bekymmer, eller helt enkelt allmänna frågor kring relationer, så erbjuder Singelföräldrar en slags relationspanel som svarar på dina frågor. För att få tillgång till alla tjänster på portalen måste både män och kvinnor betala för ett medlemskap. Att bara skriva till någon går alltså inte. Du kan dock ta en titt på allt i lugn och ro, innan du bestämmer dig för att bli medlem.

Singelföräldrar.se - Kostnader:

  • Registrering och att titta runt är gratis, att ta kontakt kostar:
  • 198 SEK/mån

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top