tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Spraydate

Här finns singlarna!

3

Screenshot:

Spraydate

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Spraydate:

Spraydate.se är en svensk dejtingsajt som är utformad för singlar som vill hitta kärlek, eller åtminstone komma på rätt spår för att hitta den! Plattformen har funnits ett bra tag i Sverige och tillhör sedan flera år Match.com som har
ca. 60 000 000 medlemmar… och långt fler alternativ!

Vårt test av Spraydate.se

När vi bestämde oss för att utföra ett test av Spraydate, registrerade vi oss och skapade ett konto för att se vad plattformen har att erbjuda. Det är vanligtvis ett långt frågeformulär som du måste fylla i (vilket kan bli ganska tråkigt), men du kan inte bara hoppa över det. Frågorna bidrar till att skapa en bättre bild av din karaktär och du tillfrågas även om vad du föredrar när det gäller dejting, som sexuell läggning, religion, livsstil mm.

Du kommer sedan att få tillgång till hela medlemsområdet att söka igenom... här ser du andra singlars profiler och hur många som är online, läsa dina meddelanden, se besökare på din profil och “Shuffle… en unik funktion.

Är spraydate bra?

Det beror självklart på dina förväntningar… Spraydate kan vara bra för den som vill ha ett brett utbud att välja bland när det gäller att träffa någon. Funktioner som Shuffle, ger medlemmarna chansen att möta nya slumpvis utvalda bekantskaper: du "blandar" profiler tills du hittar någon att chatta med. Det är också bra att kunna se vilka som är inne och tittar på ens profil.

Dessutom är Spraydate.se en del av Match.com och dess plattformar tenderar att erbjuda en mängd events för singlar över hela landet. Det är också praktiskt att profilbilderna måste godkännas av sajtens anställda, det minskar avsevärt risken för fejkade smygprofiler på webbplatsen.

Gratistjänster och betaltjänster på Spraydate

Att skapa en profil på Spraydate är gratis, liksom att använda funktionerna för sökning och "shuffle" för att upptäcka nya profiler. När det gäller mobil dejting kan du ladda ner appen gratis: för Android, iOS och till och med Windows Phone. Men om du vill ha full kommunikation, då måste du betala för ett medlemskap.

Om du är betalande medlem på Spraydate så kommer de extra funktionerna att vara "boosted": din profil kommer i huvudsak att visas högre upp bland sökresultaten. Om du vill kan du också gå in på "incognito"-läget, vilket helt enkelt betyder att ingen annan ser din profil... detta är särskilt praktiskt om du vill titta på någon om och om igen.

Spraydate - Kostnader:

  • Registrering och användning av funktionen "Shuffle" är gratis. Du kan också ladda upp din profil och få den godkänd och ta en titt på olika events.
  • Om du vill ha fullständig kommunikation och njuta av inkognito-läge där du kan bläddra bland profiler anonymt och till och med få rabatt på event så kostar det från 149 SEK/månad.

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top