tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Stayfriends.se

Hitta skolkamrater!

2

Screenshot:

Stayfriends.se

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Stayfriends.se:

Stayfriends.se är en plattform där du kan träffa människor från hela landet, men det finns ett men: det är troligt att det är människor som (singlar eller inte!) du kände en gång i tiden. Kanske träffade du dem på universitetet, i gymnasiet eller till och med på lågstadiet... med ca  2 000 000 medlemmar finns det ett fåtal sajter i Sverige som kan komma över det antalet!

Om du inte är intresserad av att träffa gamla vänner och (eventuellt) istället vill dejta, då kan vi rekommendera att du går in på dejtingsajten Kontaktannonser.

Stayfriends Logga In: Komma igång

När du ska logga in på Stayfriends är den första frågan, som du kommer att stöta på: "Var gick du i skolan?". Du får en lista över orter och du måste välja en. Det här frågeformuläret kommer att be dig att vara mer och mer specifik - och få dig att namnge din skola dessutom. Du kan välja mellan grundskola, gymnasium och högskola. Därefter lägger du bara in grundläggande information (namn, ditt förnamn, födelsedatum och e-postadress).

Sedan är du inne på Stayfriends.se interna medlemsområde. Du ser automatiskt en sida med alla dina tidigare klasskamrater (eller åtminstone de som har loggat in på webbplatsen!). Hur många du ser, beror helt och hållet på vilka som har bestämt sig för att anmäla sig på webbplatsen.

Test av Stayfriends i Sverige

Under vårt test på Stayfriends, upptäckte vi att plattformen på sätt och vis kunde fungera som en dejtingsida. Användare får en lista med "matchningar" (t.ex.. gamla klasskamrater) men om dessa är öppna för att träffa någon eller för romantik i allmänhet är en annan fråga: du kommer kanske bara att vilja återses och prata om gamla tider och se hur det utvecklar sig!

Det finns bra funktioner såsom ett forum där folk skickar in foton från förr och minns gamla tider. Det kan vara mycket aktivitet på Stayfriends.se, men om det också bidrar till dejting eller vänskap beror på personen. Även om sajten kan användas som en dejtingsajt, så finns det ett större fokus på möten och återseenden med gamla vänner.

Stayfriends.se: Är det gratis?

Att registrera sig och att skapa ett konto på Stayfriends är helt och hållet gratis. Du kan alltså söka efter gamla vänner och se vilka som fortfarande finns kvar. Gratisanvändare kan också svara på meddelanden från "guld"-medlemmar, så du kan ha någon form av kommunikation på plattformen redan från början.

För att kunna använda webbplatsens fulla potential, så måste du skaffa ett Gold- eller GoldPlus-medlemskap. Några av fördelarna är: att kunna skicka meddelanden till alla, se alla personers profilinformation och göra "osynliga" besök på profiler, se foton i full storlek (och titta igenom andras album och upplevelser). Dessutom kan du läsa kommentarer från din gamla skolas anslagstavla.

Stayfriends.se - Kostnader:

  • Du kan registrera dig på Stayfriends.se, skapa en profil och söka efter gamla vänner.
  • Om du vill ha tillgång till alla funktioner, inklusive fullständig kommunikation, kunna läsa sin gamla skolas anslagstavla och se gamla foton, så är kostnaden för Gold-medlemskap från 14,08 SEK/månad.

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top