tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Sugardaters.se

Hitta en SugarDaddy eller SugarBabe på SugarDaters

4

Vår åsikt:

Sugardaters.se
Det är vad vi tycker om Sugardaters.se
("Hitta en SugarDaddy eller SugarBabe på SugarDaters"):
"Med Sugardaters.se har svenskarna nu fått ytterligare en Cougar Dating-sajt där de har möjlighet att lära känna SugarGirls/-Boys och SugarDaddys/-Moms."
Margareta Lund
Expert Sugardaters.se senaste test
i June 20244

Lämpliga alternativ:

Sammanfattning:

i test 2021 Sugardaters.se:

På Sugardaters.se ligger fokus på sugardaddies och sugarmoms som letar efter en yngre partner att skämma bort (ofta kända som sugarboys eller sugargirls). Det finns mer än 6 000 är medlemmar i rörelse på plattformen som söker alla slags arrangemang: kortvariga erotiska relationer, långsiktiga sugardaddys och sugarmoms som erbjuder ekonomiskt fördelaktiga relationer; och diverse andra arrangemang.

Så medan det är möjligt att njuta av ett erotiskt förhållande med en yngre partner på Sugardaters, så kan urvalet vara en aning begränsat. För ett större urval, skulle vi istället verkligen rekommendera C-date.se.

Sugardaters.se test för Sverige

Vi gjorde ett test av Sugardaters för att se exakt vad sajten kan erbjuda singlar i alla åldrar och om fokuset verkligen ligger på relationer mellan i huvudsak yngre och äldre personer. Alla relationer som söks här är inte nödvändigtvis erotiska, men de flesta handlar om ett ömsesidigt utbyte (vanligtvis är den äldre partnern den generösa, som betalar den yngre för sällskapet).

Så det är en bra idé att veta vad det är du söker när du registrerar dig. Skriv in dina kriterier i sökmotorn så får du en lista med "matchningar" där du kan bläddra igenom profiler. Ta en itt på de som tilltalar dig mest!

Är Sugardaters bra?

Det som är mycket bra är att profilfoton verifieras av personalen för att se till att inga fejkprofiler går igenom systemet på Sugarsdaters.se. När det kommer till denna typ av relation så vill du vara säker på att det är personen på fotot, så att du inte blir lurad. Plattformen gör därför vad den kan för att undvika bedrägerier.

Tyvärr verkar det som att det finns färre medlemmar på den här sidan... men kvalitet är viktigare än kvantitet. I synnerhet när många av de äldre medlemmarna kan erbjuda stora fördelar för en yngre partner.

Vad är gratis på Sugardaters?

Om Sugardaters är gratis eller inte, beror helt på vem du är och vad du letar efter! Alla kan skapa en profil och ladda upp foton. Vad du än vill vara som medlem, en sugarboy eller sugargirl, så är ganska många funktioner gratis: du kan skicka/ta emot meddelanden och se andras profiler.

För den som registrerar sig på Sugardaters.se som sugardaddy eller sugarmom, måste betala för medlemskapet. Detta ger dig tillgång till funktioner som full kommunikation, samt att kunna se alla foton som medlemmarna har publicerat offentligt. Alla "babes" kan också svara på dina meddelanden och du kan även se privata foton utan begränsning.

Sugardaters.se - Kostnader:

  • Att skapa en profil och att få ditt foto verifierat är gratis för alla medlemmar.
  • Sugarboys och sugargirls kan använda webbplatsen gratis (skicka meddelanden, etc.).
  • För sugardaddies och sugarmoms går det bara att skicka meddelanden och att använda funktionerna med en medlemskap från 45 SEK/vecka

Lämpliga alternativ::

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top