tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Sylvester.se

10 år för glada killar

2

Screenshot:

Sylvester.se

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Sylvester.se:

Sylvester.se är en dejtingsajt som speciellt riktar sig till homo- och bisexuella män. Det är en plattform där du kan söka efter andra medlemmar och den är speciellt inriktad på Sverige - så du behöver inte oroa dig för att träffa någon som bor tusentals mil bort! För närvarande är det omkring 1 000 män som rör sig online med jämna mellanrum.

Huvudsyftet på Sylvester är givetvis att killar ska kunna träffas: sajten är främst till för sexdejter eller allmän dejting, men det finns också de som letar efter vänskap och/eller en varaktig partner.
Är du seriös och söker ett stadigt förhållande så rekommenderar vi dock att du går in på Gayparship.

Test av Sylvester.se i Sverige

Vi tog oss tid att testa Sylvester.se ordentligt och tittade på plattformen som sammanför män och underlättar för dem att prata - och dejta! Det första vi noterar är, att du kan skapa en mycket detaljerad profil: ladda upp ett foto, skriv fritt om dig själv i textfältet och ange dina olika intressen (musik, ditt utseende/din stil etc.). Det finns också plats för ett fotoalbum.

Din profil på Sylvester.se kan utökas allt eftersom då det finns en bloggfunktion - där du kan blogga om vad du vill. Samtidigt kan du läsa andras bloggar och lära känna andra medlemmar bättre. Du kan skriva i andra profilers gästböcker och lämna ett offentligt meddelande. Det är ett något annorlunda sätt att flörta på nätet.

Vad är gratis på Sylvester

Du kan faktiskt göra en hel del på Sylvester.se gratis. Att skriva och ta emot meddelanden kostar inget alls och du kan se andra medlemmars profiler. Det finns även fler funktioner tillgängliga, i form av forum för olika intressegrupper: här kan du delta i diskussioner och lära känna andra.

En särskilt användbar funktion och som gör upplevelsen på Sylvester lite enklare, är "fjärrkontrollen". Med den öppnar du ett separat fönster som fungerar som din kontrollpanel för meddelanden, bloggar och med mera. Det betyder att du kan surfa på sidan och samtidigt hålla koll på andra sidor. Du kan fortsätta att chatta eller skriva, men behålla din profil och slippa att byta sida hela tiden.

Sylvester.se - Kostnader:

  • Registrering, skicka meddelanden, skapa bloggar och att kommunicera på Sylvester är gratis.

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top