tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Sylvia.se

För glada tjejer

2

Screenshot:

Sylvia.se

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Sylvia.se:

Omkring 1000 medlemmar är aktiva varje månad på  Sylvia.se. Tyvärr inte jättemånga... Men möjligheten finns ändå för kvinnor att chatta med andra kvinnor; för att lära känna och eventuellt träffa likasinnande för vänskap, dejting eller kanske för att finna en partner.

För chansen till ett mer seriöst förhållande kan du gå in på Gayparship erbjuder lesbiska kvinnor en större chans. Det betyder också att det där finns fler som fokuserar på att hitta en seriös relation.

Sylvia test: Vad vi upptäckte

När vi gjorde ett test av Sylvia hittade vi en dejtingplattform som naturligtvis riktar sig specifikt till kvinnor som gillar kvinnor... Fokuset ligger väldigt mycket på att lära känna människor via samtal och olika funktioner som finns tillgängliga. Dessa inkluderar diskussionsgrupper och forum: där ni kan diskutera många olika ämnen och lära känna varandra på så sätt.

När du lägger upp en profil på Sylvia.se, så får du tillgång till funktioner såsom en gästbok där andra medlemmar kan skriva meddelanden. Det finns också en blogg där du kan skriva ner idéer, tankar och erfarenheter. Andra medlemmar kan också göra inlägg här. Detta hjälper till att ge hela plattformen en mer social känsla.

Sylvia.se: Gratis funktioner och mer

Sylvia erbjuder gratis funktioner såsom en adressbok där du kan spara profiler från de personer du vill kontakta igen. Att hitta andra medlemmar är också lätt med sajtens sökfunktion, och du kan söka på namn så att hålla kontakten är inte svårt och kostar ingenting. Det finns också grupper och forum där du kan lära känna andra och dessa kostar inte heller något!

En särskild funktion som är användbar är "fjärrkontrollen". Den öppnar ett annat litet fönster som i huvudsak ger dig tillgång till alla funktioner -du behöver för att kunna använda Sylvia korrekt:

  • Du kan hantera alla dina meddelanden (både mottagna och skickade).
  • Förutom detta kan du också söka bland andra medlemmar.
  • Du kommer att kunna se dina besökare när de är inne på din profil.
  • Och du kan behålla den lilla "kontrollpanelen" i hörnet medan du tittar på resten av webbplatsen, läser bloggar etc.

Alla dessa funktioner syftar till att få dig i kontakt med andra kvinnor på Sylvia.se. Så att du kan chatta och skicka budskap till andra och se vart det tar dig!

Sylvia.se - Kostnader:

  • Du kan registrera dig, skapa en profil, bläddra på webbplatsen till och med skicka meddelanden till medlemmar gratis.

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top