tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Zoosk.com

Skapa och dela din romantiska resa!

3

Vår åsikt:

Zoosk.com
Det är vad vi tycker om Zoosk.com
("Skapa och dela din romantiska resa!"):
""En av de positiva sakerna med Zoosk är dess användbara och enkla integrering med sociala nätverk som Facebook, MySpace, Bebo och Hi5.""
Margareta Lund
Expert Zoosk.com senaste test
i May 20243

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Zoosk.com:

Vårt testresultat för Zoosk.com:

Söker du detaljerad information om en dejtingsajt? Inga problem! Här kan du läsa fakta om Zoosk.com ei i kategorin "Fler bra portaler med kontaktannonser" som vi har undersökt åt dig.

Det här är vår sammanfattning om Zoosk.com:

Sajten zoosk.com hör med sina över 60 miljoner användare till de riktigt stora dejtingsajterna. Det är inte alla av dessa som loggar in regelbundet, men det är inte illa att överhuvudtaget kunna nå upp till en sådan siffra.

Är zoosk.com gratis?

Redan innan du börjar leta efter information om priser, vill vi svara på den viktigaste frågan först. Denna är nämligen utan tvekan: Är zoosk.com gratis? Vårt svar är både ja och nej. Du kan använda olika funktioner på sajten helt gratis (som att skapa en personlig profil, söka, få lämpliga partnerförslag, läsa meddelanden och svara på ett begränsat antal). Men allt annat utöver detta är inte gratis på zoosk.com.

Inloggning på Zoosk.com

Inloggning på Zoosk.com fungerar utan några problem. Du måste inte heller svara på så många frågor som hos vissa konkurrerande sajter - men du kan göra det, om du vill förfina din profil. Våra testare hade inga problem med "inloggning på zoosk.com". Allt verkar vara okomplicerat ...

Hur bra är zoosk.com dating?

Ja, hur bra är zoosk.com dating? Kan man också hitta en partner för livet på Zoosk? Hur hög är sajtens flirtfaktor och kan man lära känna andra på zoosk.com? Även den informationen kan vi naturligtvis ge dig. Zoosk.com dating kan enligt oss rekommenderas om du inte söker en seriös kontaktförmedling eller en partner för resten av livet. På zoosk.com är det helt ok att bara flirta lite, utan att bröllopsklockorna börjar ringa i huvudet.

Ditt zoosk.com konto

Ett zoosk.com konto är i princip gratis. Du måste alltså inte betala något för att öppna ett zoosk.com konto. Vissa funktioner är inte gratis, men om du vill använda dessa eller inte är upp till dig själv. Vårt förslag: Skapa ett zoosk.com konto och ta dig först en rejäl titt på sajten. Därefter kan du sedan välja om du vill använda sajtens betaltjänster eller ej.

Zoosk.com - Kostnader:

  • 180 mynt = 158 SEK
  • 480 mynt = 316 SEK
  • 1800 mynt = 790 SEK
Detaljanalys av Zoosk.com

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top