tillbaka

Datingtips

Hur man erövrar sexiga kvinnor på nätet

Hur man erövrar sexiga kvinnor på nätet:
Få mer uppmärksamhet på erotiska dejtingsajter

Det finns gott om sexiga kvinnor på erotiska dejtingsajter, men det är naturligtvis just dessa som många män är ute efter.

Här ger vi er män avgörande insidertips, om hur ni lockar till er uppmärksamhet från sexiga kvinnor.

Dejtingsajter på nätet är som stora marknader. Valutan på dessa marknader är "uppmärksamhet". Män tenderar till att fördela den uppmärksamheten rikligt, men slumpmässigt – de skickar sina berömda 1000 flirtmails dagligen. Sexiga kvinnor klagar samtidigt över för mycket meningslös "uppmärksamhet": "Vill du knulla?"

Den genomsnittlige mannen på erotiska dejtingsajter får som regel ganska lite uppmärksamhet. Det beror ofta på, att han anstränger sig lika mycket som om han skulle gå på en exklusiv nattklubb en måndag kväll; oduschad och i joggingbyxor.

Till att börja med måste du känna till de grundregler som gäller på erotiska dejtingsajter, om du vill lära känna sexiga kvinnor: den perfekta pseudonymen, det perfekta fotot, det perfekta mottot, det perfekta e-post…

» Här kommer du till artikeln om Grundregler för dejtingsajter!

När det gäller att erövra sexiga kvinnor, har du därmed redan skakat av dig 90% av de andra männen på erotiska dejtingsajter. Nu handlar det om fininställning och insiderinformation, för att bli en av de ledande en procent.

Erotiska dejtingsajter-Insidertips:
Hur man får e-post från sexiga kvinnor

På grund av din tjusiga profil, kommer många sexiga kvinnor att vilja kontakta dig. Om dessa sexiga kvinnor bara visste var de kunde finna dig …

Dejtingsajter belönar att man är aktiv. Den som rör mycket på sig, simmar på ytan av soppan av miljoner medlemmar. Omvänt kräver du ju också, att de kvinnor du träffar är aktiva och inga passiva profiler.

Det enklaste sättet att locka till sig sexiga kvinnors uppmärksamhet, är att gå in på deras profiler och läsa dem. Då kommer man upp på deras respektive lista av "Mina senaste besökare". Bäst är de tider, då du inte 5 sekunder trängs bort av 100 andra män. (Mer om det snart.)

Nästa trick: Om du ofta loggar dig in och ut, behåller du en bra plats på listan "Vem är online?", som de kvinnorna har tillgång till på medlemssidan.

Och nu till det viktigaste: sexiga kvinnor är kräsna. De använder sökfunktionerna, för att fiska upp passande män på erotiska dejtingsajter. Inte alltid stämmer det som männen anger, överrens med det som sexiga kvinnor söker. Fotboll är inget plus!

I ett experiment, fick vi mer än fem gånger så många brev från sexiga kvinnor, när våra manliga testare beskrev sig själva som "ickerökare" istället för "feströkare" (du ville ju iallafall sluta, eller hur?), att de ville ha barn (vem vill inte det ;-) och kom från en större stad (Vänersborg är ju i princip Göteborg, eller? ;-)

Erotiska dejtingsajter-Insidertips:
En framgångsrik första kontakt med sexiga kvinnor

Inboxen hos sexiga kvinnor är naturligtvis överfull med e-post från män. Men trots det är det ganska enkelt, att skilja sig från mängden av män på erotiska dejtingsajter. !

  1. . Usch: Gratisblinkningar
    Skicka e-post och inga gratis "Winks" eller "Flashs" som de kallas på erotiska dejtingsajter . Vad du utrycker med ett sådant billigt och stillöst kontaktförsök är ungefär: "Hej, jag är för lat och för snål för att kontakta dig ordentligt. Vill du tillbringa resten av ditt liv med mig?"
  2. Tidpunkten är viktig
    De flesta män på erotiska dejtingsajter är aktiva på kvällar och nätter. Sexiga kvinnor kollar hellre sin e-post på lunchen eller tidiga kvällen. Alltså skriver du på för- eller eftermiddagen! Och speciellt bra tider är när många andra män är upptagna, t.ex. under Champions-League-finalen eller stora fotbollsmatcher…
  3. De förbisedda sexiga kvinnorna
    Män på erotiska dejtingsajter söker gärna enligt "schema F". Om du är flxibel och kan variera lite, är du plötsligt helt ensam ute på flirtfronten. Sök t.ex. efter sexiga kvinnor under 1,65 m eller över 1,80 m. Eller efter kvinnor med barn. Eller kontakta kvinnor utan foto i sin profil. Eller spela på rollen som drömprinsen från storstaden, och skriv till sexiga kvinnor på landsbygden. Eller, eller, eller...
Du kommer att märka att: När du lämnar den väl upptrampade flirtstigen och tar en lite annan väg, står plötsligt dörrarna till sexiga kvinnor helt vidöppna.!

Lycka till!

Fler intressanta online dating tips och råd:

Alla online dating tips

Våra testsegrare:

C-Date Sverige

1.
C-Date Sverige

5Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top