tillbaka

Datingtips

De tre avgörande topptipsen för dating och flirt på nätet

Guide till varaktig framgång:
De tre avgörande topptipsen för dating och flirt på nätet

Många av de singlar som söker efter en partner på nätet, frågar sig ibland hur de kan framställa sig själva på bästa sätt, för lyckad dating. Finns det flirt regler på nätet?

Ärlighet och sund självbedömning hör till de viktigaste punkterna när det gäller flirt och dating på nätet. Men vad man även bör tänka på, kan du läsa om i följande avsnitt...

Gång på gång hör man om tips på vad man ska göra eller hellre låta bli; från flirt tips till vad man ska säga, hur man ska bete sig och klä sig. Men vilka tre tips bör man absolut behärska, innan man ger sig in i dating leken?

Vi har frågat runt och i grunden säger alla dating experter samma sak, nämligen detta:

Det viktigaste: Bedöm dig själv realistiskt!

Ungefär två tredjedelar av alla partnersökande har antingen ingen aning om hur de ska bedöma sig själva på dating marknaden, eller så har de en orealistisk bild av sig själva. Den bittra sanningen: I de flesta fall anses det egna ”marknadsvärdet” oftast för högt...

Det nödvändigaste: Acceptera förändring i ditt liv!

Ingenting kommer att förändras, om du vill att ditt liv ska förbli precis så som det är. Antingen tillåter du att en partner till viss del förändrar ditt liv, eller så skippar du dating och förblir singel resten av livet.

Det svåraste: Att våga satsa, när Mr. (Ms.) Right dyker upp

Ms. och Mr. Right finns oftare på menyn än man tror. Men: Om drömpartnern plötsligt dyker upp, se då till att anvánda dina flirt tekniker och bestämma en dejt med honom eller henne omedelbart. Tänk inte: ”Vem vet vad morgondagens dating har att bjuda på, kanske hon eller han passar mig bättre?” Med sådana metoder lyckas du kanske i ett av 100 fall att få in en riktig fullträff – i resten av fallen snappar nästa partnersökande åt sig din godbit.

Förresten, ytterligare en anmärkning när det gäller dating och de två tredjedelar som felaktigt bedömer sig själva; En stor del av dem skulle ha utmärkta chanser, om de ”marknadsförde” sig själva bättre – när det gäller flirt och dating på nätet betyder detta t. ex. bättre foton och passande profiler.

Den som ger sig in i dating världen bör kanske även anpassa sina önskemål (ålder, avstånd). Tänk på följande: en radie på 25 km är oftast för liten – finns det ingen större stad inom 50 kms avstånd? Om så är fallet – varför inte utöka din dating radie och söka på ett större område?

Fler intressanta online dating tips och råd:

Alla online dating tips

Våra testsegrare:

C-Date Sverige

1.
C-Date Sverige

5Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top