tillbaka

Datingtips

Vad kostar kontaktförmedling?

Förälskelse ja, men inte till vilket pris som helst:
Vad kostar kontaktförmedling?

Många singlar är tveksamma till vilken väg de ska slå in på när det gäller partnersökande. Nuförtiden finns det ett stort utbud av dejting och kontaktförmedling på nätet, där man kan söka efter sin drömpartner eller korta erotiska äventyr.

Men vad kostar det och hur höga är chanserna att man verkligen finner det man söker? Vad döljer sig bakom de olika höga kostnaderna för partnersökande på nätet? Vilka avgifter kan man förvänta sig, om man vill söka efter sin livspartner med hjälp av en kontaktförmedling på nätet?

I allmänhet och vid första anblicken, är en kontaktförmedling det dyraste alternativet när det gäller att söka efter en livspartner. I jämförelse med kontaktförmedling; är det billigare med dejtingsajter, speed date eller att helt enkelt gå omkring med öppna ögon genom området utan att vara rädd för att få korgen...

Beroende på typ av kontaktförmedling kan priserna skilja mycket: 

  • Hos de största inom branschen som sysslar med kontaktförmedling på nätet (t. ex. Parship eller Be2), kostar det runt 150-300 svenska kronor för 6 månader. Därefter måste du snabbt avsluta medlemskapet, eftersom det förlängs automatiskt; i likhet med när det gäller en försäkring eller ett tidningsabonnemang.
  • En klassisk kontaktförmedling gillar i allmänhet inte att offentliggöra sina priser. 
    Orsak: Beroende på kunden kan man vara flexibel med priset och för en sexig kvinna, som t. ex. den snygga 33-åriga läkaren; kan priset ligga på 1000 kronor, samtidigt som den överviktige, tråkige 62-årige bankiren måste punga ut med 25 000 kronor...
  • En riktig VIP kontaktförmedling är fortfarande mycket dyr!
Fördelen med de höga priserna för kontaktförmedling: Så skiljer man vetet från agnarna bland medlemmarna. Och om man som adlig bläddrar igenom kartoteket hos en VIP kontaktförmedling, då är det bäst att ingen, som inte har råd med 100 000 kronor, dyker upp.

En typisk skrivfel: bee2.

Fler intressanta online dating tips och råd:

Alla online dating tips

Våra testsegrare:

C-Date Sverige

1.
C-Date Sverige

5Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top