tillbaka

Datingtips

Cougar-trenden: Mogna damer söker unga män

Cougar-trenden:

Mogna damer söker unga män - och vice versa

Vissa drar kanske en förhastad slutsats och tror, att mogna damer inte har något intresse av de unga hingstar som rör sig på nätdejtingmarknaden - men, långt därifrån...

Det är faktiskt ganska många unga män som blir knäsvaga vid tanken på att svepas med i lust och kärlek av en självsäker och erfaren kvinna.

Och naturligtvis finns det, när det gäller temat "att förföra mogna damer", även diverse alternativ online...

Men vad beror överhuvudtaget den speciella attraktionen som ligger i att bli förförd av mognadamer på?

De flesta kvinnor medger, att det var först under mitten eller slutet av 30-årsåldern som de verkligen upptäckte sina sexuella önskningar och preferenser. De är i denna ålder så att säga på toppen av sin erotiska utveckling och brinner då ofta av längtan efter att få leva ut sin lust med ett villigt "offer" på ett hisnande sätt.

För varje man, som vill ha något annat än det vanliga traditionella, är det ofta en absolut upplevelse att förföra mognadamer - och därav uppstod den nya härliga trenden som i USA först startades av kvinnor som Demi Moore och Madonna. Den kallas för "cougar dating".

Cougar Dating i Sverige
Varför unga killar tänder på att "förföra mogna damer"

Kvinnor som vet vad de vill, beter sig oftast helt annorlunda på en erotisk dejt än sina yngre artfränder: för dem börjar förspelet som regel med en drink i baren. Här värms den unge älskaren upp med subtila blickar och gester, för att väcka och stegra lusten.

Och erfarna kvinnor kan behålla lugnet trots all lust. De ger sin unge älskare en känsla av trygghet i stormen av erotisk passion. Därmed vänder de omärkligt spelet, så att det inte bara heter: att förföra mogna damer, utan även - att bli förförd av mognadamer.

Cougar Dating i Sverige
Var hittar man mogna damer vid nätdejting?

På de stora nätdejtingsajterna blir mogna damer ofta irriterade när de kontaktas av unga killar. De flesta kvinnor där är nämligen inte intresserade av erotiska dejter med ungtuppar - det hör snarare till minoriteten. Den som söker här, bör alltså först se efter i kvinnornas profil om de uppger att de är intresserade av cougar dating.

Men det finns en rad olika specialdejtingsajter som har tagit upp ämnet:

Cougar Dating i Sverige
Förför mogna damer på de bästa erotiska portalerna

Målet vid ett möte mellan en mogen kvinna och en ung "hingst" handlar ju snarare om erotisk njutning än att bygga upp en långsiktig relation. Det är därför vettigt, att gå direkt till de relevanta erotiska träffpunkterna på nätet för att hålla utkik efter förföriska mognadamer.

Det finns två speltyper i erotikdejtingens värld:
otrohetssajter får du passande partnerförslag baserat på dina sökkriterier - här kan du alltså specifikt söka efter mogna damer.

De bästa portalerna för sexkontakter i test

På portaler för sexkontakter kan du själv söka aktivt bland tusentals kontaktannonser från erfarna kvinnor. Ibland finns det till och med en särskild rubrik där man kan ange "förföra mogna damer" som erotisk preferens. På portaler för sexkontakter är allt mer okomplicerat och mindre fokuserat på ansvar. Här handlar det helt enkelt om just det att förföra mogna damer.

De bästa otrohetssajterna i test

Slutsats:
Med lite tid och ansträngning borde det numera inte vara svårt för en "ungtupp" att hitta sexiga mogna damer på nätet - men det är naturligtvis upp till dig att du beter dig artigt, vilket är en förutsättning för framgångsrik förförelse – och något som mogna damer förväntar sig!

Fler intressanta online dating tips och råd:

Alla online dating tips

Våra testsegrare:

C-Date Sverige

1.
C-Date Sverige

5Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top